Bütçe
2.500 TL
Type-C portu var anakartta sorun yok. Eğer bunun için değilde performanstan dediyseniz bilmiyorum ama 2 tane portum var sorun olmaz.
Bahsettiğim durum için demiştim. O halde sorun yok. Uzun ömürlülük ve kalite açısından 3.5 mm cihazlar daha önde. Alacağınız cihaza karar verdikten sonra belki Apple Dongle ile bir kurulum da düşünebiliriz. Tabii alacağınız cihaza bağlı.

Ayrıyeten, Ew200 ve Klean gibi cihazların stoğunu beklemek riskli olur. Ne zaman getirecekleri, ne kadara getirecekleri muamma. İşin diğer bir tarafı, adamlar ürün ellerinde varken stok yok çekip geri daha pahalı olarak da satabilirler örneğin. Hinliğin sonu yok :))

@StRaBoN, Hocam son olarak karar vereceğimde. Wraith sense type-c versiyon mu almalıyım Yoksa 7Hz zero 2 mi ?
Wraith'in ürünleri hakkında pek hoş izlenimler duymamıştım hocam. Gene araştırın tabii ki, üründen ürüne değişebilir fakat referans alıp karşılaştırma yapabileceğimiz bir grafiği de yok.

Zero 2 Basslı, sıcak çalan bir cihaz. Dipnot olarak belirteyim, basslar yer yer fazla öne çıkabilir fakat bu bütçe aralığındaki cihazlarda görülebilen bir durum.

Ayrıca belirteyim, Zero 2 bilhassa da Valorant ve CS2 için gitmez. Bu gibi oyunlarda çok bass istemeyiz.