Bütçe
3000 TL

PRX hakkında muazzam yorumlar okudum internette. Planar IEM tecrübem yok fakat bilgisayardaki kulak üstü kulaklığım planar. Bağlayacak güçlü bir kaynağınız varsa alternatifleriniz arasına girebilir.
Kz markası hakkında negatif yorumlar okudum globalde, bu yüzden eledim.

Truthrear'i duzeltemezsin ama SIMGOT EW300 duzelir. Ben olsam 7Hz Sonus alirdim.
Teşekkürler cevabınız için, bakıyorum hemen.

7 Hz sonus u sipariş verdim. Bu kulaklığın DAC ihtiyacı var mı? Elimde juo marka 3.5 mm to Type-C çevirici var, onunla iyi çalışır mı biliyor musunuz? @Simon, @18320,

Son düzenleme:
7Hz Sonus'u sipariş verdim. Bu kulaklığın DAC ihtiyacı var mı? Elimde juo marka 3.5 mm to Type-C çevirici var, onunla iyi çalışır mı biliyor musunuz? @Simon, @18320,
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
DAC ihtiyacı yok. DAC ses seviyesini yükseltir ama ses kalitesi olarak bu bütçedeki ürünlerde pek bir fark oluşturmuyor, o yüzden gerekli değil bence.
Dönüştürücü çalışır ama ne kadar iyi çalışır emin değilim. IEM gelince denersiniz, iyi çalışmazsa yeni dönüştürücü alabilirsiniz. Apple ve Ugreen'in dönüştürücüleri iyidir genelde.

Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
DAC ihtiyacı yok. DAC ses seviyesini yükseltir ama ses kalitesi olarak bu bütçedeki ürünlerde pek bir fark oluşturmuyor, o yüzden gerekli değil bence.
Dönüştürücü çalışır ama ne kadar iyi çalışır emin değilim. IEM gelince denersiniz, iyi çalışmazsa yeni dönüştürücü alabilirsiniz. Apple ve Ugreen'in dönüştürücüleri iyidir genelde.

Dediğiniz gibi, ürünü deneyeceğim gerekirse yeni dönüştürücü alacağım, teşekkürler cevabınız için.