IEM kulaklıklar gürültüyü engeller mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shadow00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 131
  • Etiketler Etiketler
    iem
Bütçe
3.000 TL
Sürekli olarak bir şey dinleyeceğim hocam. Kefine Klean alacağım, alacaksam.

Hocam uzun sürelerce kullanacağım.

Ek olarak DAC alayım mı?

Hocam sen hangi modeli kullanıyorsun?
Type c yeterli olur, özellikle tek kabloyla işi çözmek istiyorsan alabilirsin. Daha iyi performans istiyorsan harici dac ile kullanabilirsin

Type c yeterli olur, özellikle tek kabloyla işi çözmek istiyorsan alabilirsin. Daha iyi performans istiyorsan harici dac ile kullanabilirsin
+500TL'yi vermeye değecek kadar performans farkı sunuyor mu?

Bu arada pasif olarak gerçekten iyi kesiyor benimki. Evde bana bağırıyorlar ama duymuyorum.
S tier bir tws almadıkça iemler daha iyi kesiyor evet. Örneğin cmf buds 2 ve 2 plusta dışarıdan seslenenleri duyuyorum. Moondrop st2'da anc hiç yok gibi. Samsung buds 2 ile daha iyi sonuç alıyorum, e tabii o kulak kanalına daha fazla giriyor diğerlerine kıyasla.

+500TL'yi vermeye değecek kadar performans farkı sunuyor mu?
Type c versiyonunu dinlemedim ama headfi'a bir bak istersen.

Hocam bir de SV'nin 3.mm olanını tercih edip memnun kalmazsam DAC alsam, çok kötü bir performans verir mi?

Hocam bir de SV'nin 3.mm olanını tercih edip memnun kalmazsam DAC alsam, çok kötü bir performans verir mi?
Hayır harici dac her zaman daha iyi (belirli bir kalite itibarıyla)

Yani noname bir şey alma, nk1, ad1 falan alabilirsin. Telefonun apple ise apple dac da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…