Bütçe
3.000 TL
Sürekli bir şey dinleyecek misin yoksa sadece ancyi çalıştıracağın anlar olacak mı? Sürekli bir ses oynatacaksan iem öneririm. 40% 50% ses şiddettinde gürültüyü keser. Ancak çok düşük frekansları duymaya-fiziksel olarak hissetmeye devam edersin. Örneğin metrodaki insan seslerini, metronun uğultusunu duymazsın, ancak raylarda hareket ettiğini hisseder-duyarsın. Düşük frekanslar kemikten iletilebiliyor çünkü. Kısaca iem al geç :)
Sürekli olarak bir şey dinleyeceğim hocam. Kefine Klean alacağım, alacaksam.

Hocam birşey dinleyecek misin yoksa kalıcak mı normal
Hocam uzun sürelerce kullanacağım.

Tamam klean çok rahat, tüm gün takabiliyorum ben. Basınç birikmiyor. Sv modeli almayı unutma
Ek olarak DAC alayım mı?

Tamam o zaman IEM al geç. Ben ailem bana seslenirken asla duymuyorum.
Hocam sen hangi modeli kullanıyorsun?

Bu arada pasif olarak gerçekten iyi kesiyor benimki. Evde bana bağırıyorlar ama duymuyorum.
S tier bir tws almadıkça iemler daha iyi kesiyor evet. Örneğin cmf buds 2 ve 2 plusta dışarıdan seslenenleri duyuyorum. Moondrop st2'da anc hiç yok gibi. Samsung buds 2 ile daha iyi sonuç alıyorum, e tabii o kulak kanalına daha fazla giriyor diğerlerine kıyasla.

+500TL'yi vermeye değecek kadar performans farkı sunuyor mu?
Type c versiyonunu dinlemedim ama headfi'a bir bak istersen.

S tier bir tws almadıkça iemler daha iyi kesiyor evet. Örneğin cmf buds 2 ve 2 plusta dışarıdan seslenenleri duyuyorum. Moondrop st2'da anc hiç yok gibi. Samsung buds 2 ile daha iyi sonuç alıyorum, e tabii o kulak kanalına daha fazla giriyor diğerlerine kıyasla.

Type c versiyonunu dinlemedim ama headfi'a bir bak istersen.
Hocam bir de SV'nin 3.mm olanını tercih edip memnun kalmazsam DAC alsam, çok kötü bir performans verir mi?