Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 1
Desteklemiyor.3.000 TL bütçeye kulaklık alacağım ve IEM kulaklık almaya daha yakınım. Ama gürültü engelleme özellikleri var mı, varsa ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum. Sırf ANC için de Bluetooth kulaklık almak istemiyorum.
Doğru seal ile pasif olarak engellersin.3.000 TL bütçeye kulaklık alacağım ve IEM kulaklık almaya daha yakınım. Ama gürültü engelleme özellikleri var mı, varsa ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum. Sırf ANC için de Bluetooth kulaklık almak istemiyorum.
OverallTaken 2
Uzman
ANC ne için hocam yeteri kadar kesiyorlar zaten.3.000 TL bütçeye kulaklık alacağım ve IEM kulaklık almaya daha yakınım. Ama gürültü engelleme özellikleri var mı, varsa ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum. Sırf ANC için de Bluetooth kulaklık almak istemiyorum.
Shadow00 8
Çalışkan
Bluetooth almayı önerir misiniz?
OverallTaken 2
Uzman
Dostum, tamamen sana kalmış bir şey. Ses kalitesi olarak IEM'lere yakın değiller ama daha rahatlar.
Sürekli bir şey dinleyecek misin yoksa sadece ancyi çalıştıracağın anlar olacak mı? Sürekli bir ses oynatacaksan iem öneririm. 40% 50% ses şiddettinde gürültüyü keser. Ancak çok düşük frekansları duymaya-fiziksel olarak hissetmeye devam edersin. Örneğin metrodaki insan seslerini, metronun uğultusunu duymazsın, ancak raylarda hareket ettiğini hisseder-duyarsın. Düşük frekanslar kemikten iletilebiliyor çünkü. Kısaca iem al geç 
Shadow00 8
Çalışkan
Hocam ders çalışırken dikkat dağıtacak seviyede rahatsızlık verirse boşa para vermiş olurum.
Benim için twsler daha rahatsız edici, derine inmiyorlar kulağım dışına oturuyorlar, özellike sağdaki tragusum acıyor 1-2 saatten sonra. Düzgün materyalden yapılmış, kanal boyuna uygun boyuttaki tip ile maksimum konfor alınıyor.Dostum, tamamen sana kalmış bir şey. Ses kalitesi olarak IEM'lere yakın değiller ama daha rahatlar.
OverallTaken 2
Uzman
Hocam birşey dinleyecek misin yoksa kalıcak mı normalHocam ders çalışırken dikkat dağıtacak seviyede rahatsızlık verirse boşa para vermiş olurum.