KS KS Shadow00 30 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 189 Beğeniler 85 Bugün 22:13 #31 Trina dedi: APK zaten Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım çok karışık. Birde daha beter etmesin. Trina dedi: apple musice alalım seni orada dene bir. Genişletmek için tıkla... Ohooo hocam paralıymış bu. Ben zaten muzik dinlemesini pek sevmem birde ücretli çıktı.
Trina dedi: APK zaten Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım çok karışık. Birde daha beter etmesin. Trina dedi: apple musice alalım seni orada dene bir. Genişletmek için tıkla... Ohooo hocam paralıymış bu. Ben zaten muzik dinlemesini pek sevmem birde ücretli çıktı.
Trina 92 Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 873 Beğeniler 484 Bugün 22:29 #32 Shadow00 dedi: Nasıl yapacağım çok karışık. Birde daha beter etmesin. Ohooo hocam paralıymış bu. Ben zaten muzik dinlemesini pek sevmem birde ücretli çıktı. Genişletmek için tıkla... Normal bi şekilde indirip kuracaksın bu kadar Beter edecek bir şeyi yok düzgün çalışmazsa silersin. Redmi telefonunda voltaj limiti varsa onu by-pass etmeye çalışacak Son düzenleme: 18 dakika önce
Shadow00 dedi: Nasıl yapacağım çok karışık. Birde daha beter etmesin. Ohooo hocam paralıymış bu. Ben zaten muzik dinlemesini pek sevmem birde ücretli çıktı. Genişletmek için tıkla... Normal bi şekilde indirip kuracaksın bu kadar Beter edecek bir şeyi yok düzgün çalışmazsa silersin. Redmi telefonunda voltaj limiti varsa onu by-pass etmeye çalışacak