Shadow00 30
Uzman
Nasıl yapacağım çok karışık. Birde daha beter etmesin.
Ohooo hocam paralıymış bu. Ben zaten muzik dinlemesini pek sevmem birde ücretli çıktı.
Nasıl yapacağım çok karışık. Birde daha beter etmesin.
Ohooo hocam paralıymış bu. Ben zaten muzik dinlemesini pek sevmem birde ücretli çıktı.
Normal bi şekilde indirip kuracaksın bu kadarNasıl yapacağım çok karışık. Birde daha beter etmesin.
Uygulama hata verdi sildim. Son zamanlarda APK olayının azaltılmaya çalışıldığına dair söylentiler var sebep olabilir mi?Normal bi şekilde indirip kuracaksın bu kadar
Beter edecek bir şeyi yok düzgün çalışmazsa silersin. Redmi telefonunda voltaj limiti varsa onu by-pass etmeye çalışacak
Sanmam. İki ayrı versiyon attım her telefonda düzgün çalışmıyor diye diğerini de dener misinUygulama hata verdi sildim. Son zamanlarda APK olayının azaltılmaya çalışıldığına dair söylentiler var sebep olabilir mi?
İkisinide denedim fakat hata verip uygulamadan atıyor. Bu arada şunu da belirteyim, sesi sıfırdan olarak düşünürsek sadece 2 tık ses artırımında basslar güzel iken daha fazla ses artırımında performansa oranla ters olması da watt ile alakalı bir durummuş gibi oluyor. Kulaklığı kulağına takıp işaret parmağınla Kefine yazan yere yavaşça 3 defa vurduğunda çıkan ses gibi bir bass vermesi gerekmiyor mu maksimum açılan seste?Sanmam. İki ayrı versiyon attım her telefonda düzgün çalışmıyor diye diğerini de dener misin
vurunca başka bir şey oluyor yaİkisinide denedim fakat hata verip uygulamadan atıyor. Bu arada şunu da belirteyim, sesi sıfırdan olarak düşünürsek sadece 2 tık ses artırımında basslar güzel iken daha fazla ses artırımında performansa oranla ters olması da watt ile alakalı bir durummuş gibi oluyor. Kulaklığı kulağına takıp işaret parmağınla Kefine yazan yere yavaşça 3 defa vurduğunda çıkan ses gibi bir bass vermesi gerekmiyor mu maksimum açılan seste?