Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
EA500LM tek DD olmasina ragmen EW300'den daha ustun bir IEM. Muzik zevkin nasil? Bir de butcen ne kadar?
0x1
Çalışkan
EA500lm tek dd olmasina ragmen EW300'den daha ustun bir IEM. Muzik zevkin nasıl? Bir de bütçen ne kadar?
Punk/Metal ve Klasik müzik dinliyorum. Bütçem 5K idi, EA500lm aldim ama daha iyileri var mı? 7kya falan cikabilirim rahatça.
- Makaleler
- 23
Bu daha iyi. Metal muzik saglam mid-bass ister.Punk/Metal ve Klasik müzik dinliyorum. Bütçem 5K idi, EA500lm aldim ama daha iyileri var mı? 7kya falan cikabilirim rahatça.
Butce cikarsa bu fakat tizleri parlak. Simgot'da oyle asinda.
LETSHUOER S12 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Butceyi artirma imkanin varsa bu IEM hem tizleri parlamiyor hem de metal/punk gibi detay isteyen muzik turlerinde planar surucu sayesinde teknik olarak ust duzey bir performans gosteriyor.
LETSHUOER S12 Ultra IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
0x1
Çalışkan
Bu daha iyi. Metal muzik saglam mid-bass ister.
Bütçe cikarsa bu fakat tizleri parlak. Simgot'da oyle asinda.
![]()
LETSHUOER S12 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Butceyi artirma imkanin varsa bu IEM hem tizleri parlamiyor hem de metal/punk gibi detay isteyen muzik turlerinde planar sürücü sayesinde teknik olarak ust duzey bir performans gosteriyor.
![]()
LETSHUOER S12 Ultra IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Teşekkürler! EA500lm i deneyince yazarim size.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Wraith'den mi aldin EA500LM'i?
Son düzenleme:
0x1
Çalışkan
Amazon'dan aldım.
- Makaleler
- 23
O zaman iyi. Wraith iade konusunda zorluk yasatiyor.
0x1
Çalışkan
O zaman iyi. Wraith iade konusunda zorluk yasatiyor.
Her şey için teşekkürler, EA500lm geldi ve sesi çok hoşuma gitti.
- Makaleler
- 23
Harika. Begenmene sevindim. Guzel gunlerde kullan. Ben EW200 kullaniyorum. Benimde ilk aldigim zaman hosuma gitmisti. Hala seviyorum tabii.Her şey için teşekkürler, EA500lm geldi ve sesi çok hoşuma gitti.