İyi günler arkadaşlar. Kutudan sadece 1 filtre çıkmıştı ve onu da 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Filtre şöyle, Aliexpress'te buldum ama çok pahalıya geliyor. Alternatif olarak öneriniz var mı?

Ekran görüntüsü 2025-07-15 120215.webp

İyi günler arkadaşlar. Kutudan sadece 1 filtre çıkmıştı ve onu da 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Filtre şöyle, Aliexpress'te buldum ama çok pahalıya geliyor. Alternatif olarak öneriniz var mı?

Eki Görüntüle 163586
Toz filtresi için alternatif öneriler bulmak amacıyla şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Boyut ve Uyumluluk: Mevcut filtreden boyutunu not edin. Alternatif filtrelerin bu boyutlarla uyumlu olduğuna emin olun.

2. Malzeme Araştırması:
- Genellikle, HEPA filtreler veya yüksek verimli partikül filtreleri toz ve alerjenleri daha iyi yakalar.
- Non-woven polyester ve karbondan yapılmış filtreler de iyi bir alternatif olabilir.

3. Amazon veya E-ticaret Siteleri:
- Amazon, eBay, veya Türkiye'deki lokal e-ticaret sitelerinde arama yaparak uyumlu filtreleri bulun.

4. Yerel İmalatçılar:
- Yerel havalandırma ve filtre imalatçıları ile iletişime geçebilirsiniz. Alternatif filtre sistemleri konusunda yardımcı olabilirler.

5. Kendi Filtre Yapma:
- Eğer belirli bir zamanda doğru filtreyi bulamazsanız, uygun malzemeleri alarak kendi filtrenizi yapmayı da düşünebilirsiniz.

6. Fiyat Karşılaştırması: Farklı sitelerde fiyatları karşılaştırarak en uygun seçeneği bulmaya çalışın.

Bu adımları izleyerek ihtiyacınıza uygun bir filtre bulabilirsiniz.