Uygulandı Ifade Opsiyonlarini Degistirebilelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SanetErsoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    gelsin
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şahsen ekranımda şuraya basılı tutunca şu görüntüyü görmek istemiyorum:

Uygulamamak daha saçma çünkü kişiye özel olacak.
Telefonların hepsinde bu görüntü yok. Düzelteceklerdir yakında. Düşünceleri var bu konuda zaten:

Eki Görüntüle 13575
Böyle olunca birazcık çıkarıyor açıkçası.

Simgeleri bi' tık küçültüp ekrana sığdırırlar olur biter. Forumda eklenmesi gereken çok şey varken (Techolay mobil uygulama, blog ve yazım denetimine GPT vs.) bununla vakit kaybedilmesi doğru olmaz.

Simgeleri bi' tık küçültüp ekrana sığdırırlar olur biter. Forumda eklenmesi gereken çok şey varken (Techolay mobil uygulama, blog ve yazım denetimine GPT) bununla vakit kaybedilmesi doğru olmaz.

Tebrikler en mantıklı yorum alkışlıyorum

Onu düzelteceklerine özelleştirilebilir olursa herkes için en mantıklısı.

Simgeleri bi' tık küçültüp ekrana sığdırırlar olur biter. Forumda eklenmesi gereken çok şey varken (Techolay mobil uygulama, blog ve yazım denetimine GPT vs.) bununla vakit kaybedilmesi doğru olmaz.
O yönden öyle tabii ki. Ne kadar uğraştırıcı bir şey bilmediğim için pek yorum yapamıyorum ona. Mobil uygulama tarzı bir şey geldi bu arada sanırsam. Yer yer bildirimini alıyorum ekranın ortasında.

Şahsen gereksiz buluyorum emojileri kaldırılabilir.

İfadeler: 683
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…