Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

creazy

Başarılı
Merhaba,
Konunun sağ üstündeki (…) menüsüne “ifade detayları” adında bir bölüm eklenebilir.
Bu bölüm açıldığında, o konu içinde kullanılan tüm ifadeler ve ifade bırakan kullanıcılar toplu şekilde görüntülenebilir.
Özellik şu şekilde çalışabilir.

Konu içinde hangi ifadelerin kaç kez kullanıldığı tek bir ekranda görünebilir.
Örneğin:
👍 12.
❤️ 7.
😂 4.
😡 1.

Konuya ifade atan tüm kullanıcılar toplu olarak listelenebilir.
Örneğin:
Talongod.👍 😂
Syntax.👍😡
Kivorance. ❤️
Oguuz. 😂

Bir ifadeye tıkladığımızda, o ifadeyi kimlerin bıraktığı ayrı bir pencere olarak açılabilir.
Örneğin 👍 için.
Talongod.
Syntax.

İfadelerin kime gönderildiği de listelenebilir.
Örneğin.
Y kullanıcısına 2 adet. 👍
X kullanıcısına 1 adet.❤️

Y kullanıcısına tıklayınca.
Talongod 1. 👍
Syntax 1. 👍

X kullanıcısına tıklayınca.
Kivorance 1. ❤️

Şeklinde toplu detay açılabilir. Umarım, demek istediğimi anlatabilmişimdir. Teşekkürler, saygılar.

Artı -8 Eksi
Yapılan önerilerin hepsi iyi niyetli elbette ancak sunucuya bindireceği yükü de düşünmek gerek. Objektif bakıldığı zaman bu tarz detaylar gereksiz duruyor.

Anladım hocam, haklısınız. İnceliyordum da (…) kısmına basınca ‘kim cevapladı' bölümünü gördüm, aklıma bunun gibi bir ‘ifade detayları' özelliği geldi. Ama evet, sunucuya bindireceği yük önemli. Yine de değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam, saygılar.

Yapılan önerilerin hepsi iyi niyetli elbette ancak sunucuya bindireceği yükü de düşünmek gerek. Objektif bakıldığı zaman bu tarz detaylar gereksiz duruyor.
Bu kadar ince detaylar insanların nasıl akıllarına geliyor hayret verici. Site hızlı ve basit olsun yeter. Aksi takdirde pavyon gibi rengarenk CPU yoran bir şey olur.

Bu kadar ince detaylar insanların nasıl akıllarına geliyor hayret verici. Site hızlı ve basit olsun yeter. Aksi takdirde pavyon gibi rengarenk CPU yoran bir şey olur.

Hocam haklısınız, sitenin hızlı ve sade olması tabii ki en öncelikli konu.

Ama benim önerim siteye görsel bir süs gösteriş veya sizin tabirinizle 'pavyon' gibi renkli eklentiler yapmak değil. Sadece var olan veriye (etkileşime) ulaşımı kolaylaştırmak. Eğer sadece 'hızlı ve basit olsun' mantığıyla bakarsak, o zaman forumdaki 'kimler cevapladı' veya 'popüler konular' gibi, ve diğer işlevsel ya da işlevsel olmayan özelliklerin de yük olmaması adına kaldırılması gerekirdi.

Benim amacım siteyi yormak değil, var olan etkileşimi daha derli toplu görebilmekti sadece. Tabii teknik tarafını ve sunucu yükünü en iyi yönetim bilir, ona bir şey diyemem. Teşekkürler, saygılar.