Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
Peki, neden eksi vermek gereği duydun ki?
Mesela, hesabı tamamen kapatmak yerine dondurmak gibi bir seçenek olsa daha güzel olmaz mıydı? Yanlış anlama lütfen, seni eleştirmeye çalışmıyorum.
Sadece bir soru sordum, çünkü gerçekten merak ettim.
Hesabını donduran kişinin tüm gönderileri hesabını tekrar aktif edene kadar sadece kendisi görmeli.
Kendisi değil de başkaları da görsün ama ziyaretçi olarak gözüksün profiline girilmesin aynı kapatılmış hesap gibi ama dondurulmuş hesap olacak.
Ara vermek isterseniz girmeyebilirsiniz. Kapatma özelliği anonimleşmek için mevcut.
Bu da olabilir.Kendisi değil de başkaları da görsün ama ziyaretçi olarak gözüksün profiline girilmesin aynı kapatılmış hesap gibi ama dondurulmuş hesap olacak.
Aslında böyle söyleyince dediğin mantıklı ama siyasi ya da başını belaya sokacak bir şey söylediyse böyle tür çözüm içermeyen sıradan yorumları gizleyebilmesi lazım.Gonderiden kastettigin sey eger konulara yazdigi mesajlar ise buna katilmiyorum. Anonim Uye gibisinden bir sey ile kimligi gizlenebilir ama mesaji silinmemeli. Mesaj silinmesi demek, konulara yazmis oldugu faydali veya cozum niteligi tasiyan mesajlarin da konulardan ucup gitmesi ve yarin bir gun konuya bakacak olan kisinin yasadigi probleme cozum bulamamasi demektir ve bunu istemeyiz.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Ben eksiledim, bana mantıklı gelmedi. Zaten ara vermek istiyorsanız girmezsiniz siteye, olur biter. Ayrıca ara vermek isteyen birisi hesabı hem neden dondursun, hem neden silsin. Forum kültürüne mantıksız kaçıyor.
mburakkarakas
Yetkin
Bence hesap dondurma özelliği gelmeli. Sosyal medyada olduğu gibi, ara vermek istediğimizde hesabı kapatmak yerine dondurabilsek daha iyi olur.
Mantıklı.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Mantıklı.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-