Yeni bir emojinin de eklenmesi ile birlikte ifadeler kısmı bir hayli luzumsuz gelmeye basladi bana. Ben, begen ya da begenme ifadelerini kullanıyorum. Digerlerini kaldirma secenegim olsa guzel olurdu.
Ayrıca "" emojisi de oldukça gereksiz ama kalp kadar değil, faydalı bulanı var.
Son olarak alternatif olarak "" emojisini " veya " ile değiştirebiliriz. Halihazırdaki emojiye hiç kanım ısınmıyor. Facebook'ta paylaşılan ve kesinlikle komik olmayan videolarda sık sık gördüğüm içindir belki.
Anlattıklarınızda gerekli bir şey göremedim ben. Düşündürücü sık sık kullanılıyor ama siz kullanmıyorsunuz. Haha emojisinin de bambaşka bir şeye çevirdiğiniz için tebrikler.
Üyelerin istekleri zor bir şey değil. Size katılmıyorum bu konuda. Daha az kişiyken bu yenilikler hoş. Ne de olsa hemen geri de döndürülebilecek şeyler bunlar. Emoji değişimi/eklenişi foruma ne gibi bir zarar verebilir ki?
Yeni bir emojinin de eklenmesi ile birlikte ifadeler kısmı bir hayli luzumsuz gelmeye basladi bana. Ben, begen ya da begenme ifadelerini kullanıyorum. Digerlerini kaldirma secenegim olsa guzel olurdu.