i5 7500F 110

Üstün
Dün iFFALCON marka bir televizyon aldım, muhtemelen yarın gelecek ama televizyonun kurulacağı yer bir köy ve köyün bağlı olduğu ilçede bile TCL servisi yok. Kurulum süreci nasıl işliyor bu markada? Kendim açıp kurabiliyor muyum?

Teşekkürler.

Dün iFFALCON marka bir televizyon aldım, muhtemelen yarın gelecek ama televizyonun kurulacağı yer bir köy ve köyün bağlı olduğu ilçede bile TCL servisi yok. Kurulum süreci nasıl işliyor bu markada? Kendim açıp kurabiliyor muyum?

Teşekkürler.

Kendin açıp kuramazsın, garanti dışı kalır. Servis seni arar, evde misiniz diye gelir (bazen aramazlar) ve kurulumu yapar; sadece biraz uzun sürebilir gelmeleri.

Kendin açıp kuramazsın, garanti dışı kalır. Servis seni arar, evde misiniz diye gelir (bazen aramazlar) ve kurulumu yapar; sadece biraz uzun sürebilir gelmeleri.
Ben de öyle tahmin etmiştim ama şu televizyonu kendimizin kuramaması olayından nefret ediyorum.

Mesafe uzak diye ekstra ücret isterler mi?

Ben de öyle tahmin etmiştim ama şu televizyonu kendimizin kuramaması olayından nefret ediyorum.

Mesafe uzak diye ekstra ücret isterler mi?

Mesafe uzak diye ekstra ücret istenmez istenirse de yasal değil vermemelisiniz kurmazlarsa müşteri hizmetlerini arayın şikayet oluşturun bedava bir şekilde tekrar gelirler kuruluma bunun harici kendimizin kuramaması çok iyi bir sistem bence adam kendisi kurmaya çalışacak kıracak ya da başka bir şey olacak firmadan sıfır cihaz talep edecek garanti kapsamında firmanın başı ağrıyacak işlerini sağlama almış oluyorlar ben bir firma kursam ve bu bir yasa olmasa aynı şartı koyardım şahsen.

@i5 7500F işinize yaradıysa çözüm verebilir misiniz?

Son düzenleme: