muhammet58

Uzman
Cihaz çalışıyor gibiydi açınca fakat açtıktan 1 dakika sonra EA açılınca donma oldu ve internet olmasına rağmen internet yok uyarısı geldi YouTube'da. Ben de yeniden başlattım, düzeldi. Ayrıca igoproxy32 gibi bir dosya vardı, acaba nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz çalışıyor gibiydi açınca fakat açtıktan 1 dakika sonra EA açılınca donma oldu ve internet olmasına rağmen internet yok uyarısı geldi YouTube'da. Ben de yeniden başlattım, düzeldi. Ayrıca igoproxy32 gibi bir dosya vardı, acaba nedir?
  • "igoproxy32", genellikle bir oyun veya yazılım ile ilişkili olan bir dosyadır. Çoğunlukla, EA gibi oyunlarda ağ bağlantılarını optimize etmek için kullanılır.
  • Bu dosya, oyunların ve yazılımların internet üzerinden veri iletimini yönlendirdiği bir proxy sunucu işlevi görebilir.
  • Eğer bu dosya bir sorun yaratıyorsa ya da cihazınızı etkiliyorsa, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Görev Yöneticisini Açın:
- Klavyenizde Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basarak Görev Yöneticisi'ni açın.

2. İlgili Süreçleri Kontrol Edin:
- "igoproxy32" ya da benzeri şüpheli süreçleri arayın. Sağ tıklayıp "Görevi Sonlandır" seçeneğine tıklayarak kapatabilirsiniz.

3. Kötü Amaçlı Yazılım Taraması Yapın:
- Bir antivirüs programı kullanarak tam sistem taraması gerçekleştirin.

4. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- İşletim sisteminizi ve ilgili oyun veya yazılımları güncel tutun.

5. Proxy Ayarlarını Kontrol Edin:
- Windows ağ ayarlarından proxy ayarlarını gözden geçirin. Aşırı ayarlar varsa kaldırın.

6. Yeniden Başlatma:
- İlgili ayarları yaptıktan sonra cihazınızı yeniden başlatın.

Sorunun devam etmesi durumunda daha fazla bilgi veya yardım almanız gerekebilir.