"igoproxy32" nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammet58
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
  • Etiketler Etiketler
    exe nedir

muhammet58

Uzman
Cihaz çalışıyor gibiydi açınca fakat açtıktan 1 dakika sonra EA açılınca donma oldu ve internet olmasına rağmen internet yok uyarısı geldi YouTube'da. Ben de yeniden başlattım, düzeldi. Ayrıca igoproxy32 gibi bir dosya vardı, acaba nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • "igoproxy32", genellikle bir oyun veya yazılım ile ilişkili olan bir dosyadır. Çoğunlukla, EA gibi oyunlarda ağ bağlantılarını optimize etmek için kullanılır.
  • Bu dosya, oyunların ve yazılımların internet üzerinden veri iletimini yönlendirdiği bir proxy sunucu işlevi görebilir.
  • Eğer bu dosya bir sorun yaratıyorsa ya da cihazınızı etkiliyorsa, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Görev Yöneticisini Açın:
- Klavyenizde Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basarak Görev Yöneticisi'ni açın.

2. İlgili Süreçleri Kontrol Edin:
- "igoproxy32" ya da benzeri şüpheli süreçleri arayın. Sağ tıklayıp "Görevi Sonlandır" seçeneğine tıklayarak kapatabilirsiniz.

3. Kötü Amaçlı Yazılım Taraması Yapın:
- Bir antivirüs programı kullanarak tam sistem taraması gerçekleştirin.

4. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- İşletim sisteminizi ve ilgili oyun veya yazılımları güncel tutun.

5. Proxy Ayarlarını Kontrol Edin:
- Windows ağ ayarlarından proxy ayarlarını gözden geçirin. Aşırı ayarlar varsa kaldırın.

6. Yeniden Başlatma:
- İlgili ayarları yaptıktan sonra cihazınızı yeniden başlatın.

Sorunun devam etmesi durumunda daha fazla bilgi veya yardım almanız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…