Kız ise umursamam zaten olan olmuş arkasında ağlamaya zırlamaya gerek yok. Fakat erkek ise onun karşısına geçip sorgulardım sonrada hiçbir şey yapmadan giderdim.

Sevdiğiniz kişi sizi aldattı ve siz bunu canlı kanlı gördünüz. Neler hissedersiniz neler yaparsınız?

Gülümser ve ortamı terk ederdim. Müsait olduğum ve hazır olduğum bir vakitte de kendi içimdekileri karşımdakine eksiksiz bir şekilde dökerdim. En azından ben böyle yapmıştım.

Tabii kavgaya girişmekte bir tercih. Üsttekini yaptığın vakit içinde bunu neden yapmadın kavga etseydin keşke orada diye bir dürtü oluşuyor ama bilgin olsun.

Üzülürdüm, sinirlenirdim.

Ama yoluma da bakardım, sonuçta aldatmak tek taraflı değildir dostlar. Kişi hem sizi, hem de kendini aldatır. Bu durumun gerçekleşmesi en çok aldatılan taraf için iyidir, sonuçta hayatınızda bu potansiyele sahip birinin silinip gitmesi başınıza gelecek en iyi şeydir.

Çok şükür mağara adamı değilim. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. İşime bakarım. Çok üzücü bir olay ama gidip millete saldırmak olayı çözmeyecek ya da daha iyi hissettirmeyecek. Ne demiş atalarımız? Cima eylenmiş anüsün davası olmaz.