KökBilgi

Uzman
Yalnızlığın içine kadar boğulmuş anlarınızda neye tutunursunuz veyahut hiç çevre stresinden dolayı yalnız kaldınız mı? Kendi adıma konuşmak gerekirse sürekli yalnızımdır, önceden baya sosyalleşme meraklısıydım şimdiyse ne anlamı kaldı diyorum. Zaten geçmişte çok badireler atlattığımdan erken olgunlaştık. Yaşıtlarımda dünyevi hayallere kapılmış gidiyor. Ya da ben mi çok idealistim bilemiyorum ama genel de yalnızlığımı tarihle uğraşarak ve vatan sevgisiyle bastırıyorum.

Henüz başa çıkmamı gerektirecek kadar büyük bir sorun haline getirmedim. Hep yalnızım sosyal medyada veya ev dışında konuştuğum kimse yok, bilgisayar ve telefon yardımcı oluyor.
Neredeyse 2018'den beri yalnızım, sanırım kendimi bildim bileli yalnızım. Önceden acıtırdı hala da acıtmıyor değil ama gitgide sindirdim artık.

Sırf sosyalleşmek uğruna hayatınıza aldığınız her insan, beraberinde bir sorun, özel ilgi ihtiyacı, sorumluluk duygusu ve zaman kaybı getirir. Yalnızlığı “arkadaşsızlık” ya da “kimsesizlik” olarak görmek yanlıştır. İnsan, kalabalıklar içinde, etrafında onlarca kişi varken de kendini yalnız hissedebilir. Zaten dikkatli baktığınızda, kalabalıklar içinde ki insanların daha derin bir yalnızlık yaşadığını görebilirsiniz. Az ama öz insanla yaşanan kaliteli bir yalnızlık, çok ama sahte insanlarla yaşanan yalnızlıktan her zaman daha iyidir. Yalnızken genelde müzik eşliğinde lego, hobi amaçlı ahşap işçiliği ya da yürüyüş yaparım.

Son düzenleme:
Yalnızlığın içine kadar boğulmuş anlarınızda neye tutunursunuz veyahut hiç çevre stresinden dolayı yalnız kaldınız mı? Kendi adıma konuşmak gerekirse sürekli yalnızımdır, önceden bayağı sosyalleşme meraklısıydım şimdiyse ne anlamı kaldı diyorum. Zaten geçmişte çok badireler atlattığımdan erken olgunlaştık. Yaşıtlarımda dünyevi hayallere kapılmış gidiyor. Ya da ben mi çok idealistim bilemiyorum ama genel de yalnızlığımı tarihle uğraşarak ve vatan sevgisiyle bastırıyorum.

Yapabileceksen dışarıda ya da sanaldan arkadaşlar edinebilirsin, düzgün olmalarına dikkat et.