Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.609 Çözümler 8 Beğeniler 2.473 Yer Kaer Morhen Dün 23:19 #11 Kapitalist düzenin kölesi olmayı ben istemem şahsen.
KS KS Mustckmk Çalışkan Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 49 Beğeniler 13 Dün 23:23 #12 Vemoxis dedi: Bende ihtiyacım olmamasına rağmen Mac mini M4 aldım hiç de kullanmıyorum ama almak iyi hissetirmişti Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam zerre pişmanlık duymuyorum diyorsan kendime bir Mac çözeceğim
Vemoxis dedi: Bende ihtiyacım olmamasına rağmen Mac mini M4 aldım hiç de kullanmıyorum ama almak iyi hissetirmişti Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam zerre pişmanlık duymuyorum diyorsan kendime bir Mac çözeceğim
Vemoxis Uzman Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Çözümler 2 Beğeniler 297 Dün 23:39 #13 Mustckmk dedi: Vallahi hocam zerre pişmanlık duymuyorum diyorsan kendime bir Mac çözeceğim Genişletmek için tıkla... Bir tık var ya pişmanlık çünkü kullanmadığım ürünün taksidini ödüyorum ama iyi bir his ya macOS çok başka bişi. Premium hissettiriyor insanı.
Mustckmk dedi: Vallahi hocam zerre pişmanlık duymuyorum diyorsan kendime bir Mac çözeceğim Genişletmek için tıkla... Bir tık var ya pişmanlık çünkü kullanmadığım ürünün taksidini ödüyorum ama iyi bir his ya macOS çok başka bişi. Premium hissettiriyor insanı.