Discord İki aşamalı doğrulama kodu nereden bulunur?

Merhaba arkadaşlar. PC'ye format attım. Kodları önceden yedekleyip yedeklemediğimi bile bilmiyorum. Telefon numaram kayıtlı, onunla hesabıma giriş yapmayı denedim lakin yine kodu istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Telefonumda da yok erişim engeli geldiği için. iOS telefona kuramadım App Store'dan kaldırıldığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Hesabım aynı şekilde gitti. Kodlar kayboldu. Mail telefon her şey ekliydi hatta kredi kartım bile kayıtlıydı 1 yıllık discord nitro almıştım. Destekle iletişime geçtim '' Nitronun yenilenmemesi için hesabınızı kapatabiliriz'' dediler . O şekilde hesabım gitmişti.

VPN açıp Safari'den Discord'a girebilirsin ayrıca illaki orada "kodlarımı kaybettim" vs. yazıyordur orayı kullanabilirsin.

Kanka yok sormuyor. 2 aşamalı dogrulamayı soruyor o da yok. Telefon numaramı yazıyorum yine soruyor salak site. Boşuna mı ekledik telefon numarasını abi sinirden çatlicam.

Safari'yi denemedim. Onda kesin oluyor mu VPN açıp denersem?

Onu da denedim yine olmuyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'un iki aşamalı doğrulama sistemi çok sinir ediyor insanı. Ben eskiden açmıştım ancak şifreyi unuttuysanız illa oturum açılmış cihaz istiyor girmek için.

Tek çare Discord'a mail atmak diye düşünüyorum.

Discord'a mail attım fakat açamayacaklarını belirttiler telefon numaram ve kartım hesaba ekli yine de olmuyor galiba ama hesabı silmek istersen silmek istiyorum diye mail at dediler demek ki biri mailimi çalsa hesabı sildirtse silinecek hesap. Üzüldüğüm nokta bir sürü Discord sunucularındaydım.

Kodları bulamazsınız. O kodların amacı bu zaten.

Discord da doğru olanı yapıp e-poatalariniza olumlu dönüş yapmamış. O kodlar sus olsun diye verilmedi. Her zaman erisiminiz olan bir yere yedeklemeniz gerekiyordu.

Silme kısmında da iki aşamalı doğrulama yapmaları lazım. Yapmiyorlarsa onların ayıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…