Teşekkür ederim arkadaşlar herkese, veterinerlere danışmam daha doğru olur. Parazit için satılan damlalar hakkında bilgisi olan var mı?
Uyutmadı gece gece zaten yorgunum, çıktı yatağın altından ama her yeri gezdi üstüne miyavladı yatağıma atlamaya çalıştı. Gece gece korkacaktım hiç alışık değilim
Merak da ediyorum ne yapıyor, yanlış bir şey mi yapıyor diye izliyorum. Gece hep böyle yapmaz umarım.
Aşı değil hocam, size örnek link atayım ensesine damlattığımız bir damla iç parazit için ise hap.
Yapay zekaya bana yardımcı olması nasıl bakmam gerektiğini falan soruyordum dediğim ürünler kısa süreliymiş 1 ay falan geçerliymiş, dışarı çıkmayacağı için 2-2.5 ayda bir damla şeklinde yapabilirsin ama aşı daha uzun süre gider demişti ve daha kesin yolmuş.
Aşı değil hocam, size örnek link atayım ensesine damlattığımız bir damla iç parazit için ise hap.
Yapay zekaya bana yardımcı olması nasıl bakmam gerektiğini falan soruyordum dediğim ürünler kısa süreliymiş 1 ay falan geçerliymiş, dışarı çıkmayacağı için 2-2.5 ayda bir damla şeklinde yapabilirsin ama aşı daha uzun süre gider demişti ve daha kesin yolmuş.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, marka önerisi falan var mı, ne kullanıyor biliyor musunuz?
Hocam bir de tam 1 gün oldu hala saklanıyor çok korkak yaklaşıyor bana aşırı, mama dahi yememiş. 1 Haftada tamamen ayak uydurur ortama normal şuan diyorlar. Sizce?
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, marka önerisi falan var mı, ne kullanıyor biliyor musunuz?
Hocam bir de tam 1 gün oldu hala saklanıyor çok korkak yaklaşıyor bana aşırı, mama dahi yememiş. 1 Haftada tamamen ayak uydurur ortama normal şuan diyorlar. Sizce?
Korkarak yaklaşması, sürekli koltuk altında kalması çok normal ilk günler. Zorla çıkartmaya çalışmayın çıkarsa da önüne mama ve su koyun, sevin. Zamanla alışır size.
Ben iç parazit için 2-3 ayda bir bunu kendim veriyorum. Ablamın bir arkadaşı veteriner. Zamanında ona sormuştuk bunu alıp kendimiz versek sorun olur mu diye, bir sorun olmayacağını söylemişti. Tabii dozaj konusuna gelirsek orada kendi kedime uyguladığımı söyleyemem. Benimki eşşek kadar olmuş çünkü. Siz kendiniz veterinere gittiğinizde ona sorun. Dış parazit damlaları da genel olarak güvenilir.
Ben bu ürünü kullanıyorum dış parazit damlası olarak. Ama attığım yerden almıyorum göstermek için attım. Benim eski evin çok yakınında tanıdık ve güvenilir bir küçük petshop vardı, oradan alıyorum ben. Bir ara benimkine bit bulaşmıştı, bunu uyguladıktan 24 saat sonra bit falan kalmadı. Rahatladı hayvancağız.
Bu arada karma aşı, kuduz aşısı gibi şeyleri kesinlikle bu tarz yollarla kendiniz vermeye çalışmayın. O tarz aşıları bizzat veteriner yapmalı.