Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
İş ve özel hayatımı ayırmak amacıyla iki farklı Steam hesabı kullanmaya başladım. Mevcut telefon numaramı her iki hesaba da tanımlayıp Steam Guard kullanmak istiyorum. Hesaplarımda herhangi bir yasaklama (VAC vb.) bulunmuyor.

Aynı numarayı iki farklı hesapta kullanmamın teknik veya güvenlik açısından bir sakıncası var mıdır?

Teşekkürler.

İş ve özel hayatımı ayırmak amacıyla iki farklı Steam hesabı kullanmaya başladım. Mevcut telefon numaramı her iki hesaba da tanımlayıp Steam Guard kullanmak istiyorum. Hesaplarımda herhangi bir yasaklama (VAC vb.) Bulunmuyor.

Aynı numarayı iki farklı hesapta kullanmamın teknik veya güvenlik açısından bir sakıncası var mıdır?

Teşekkürler.

Olabilecek en olası senaryo SIM kart kopyalanması gibi ekstrem durumlar fakat Steam hesabı için bununla uğraşan çıkarsa helal olsun. Zaten Steam hesabınızı çaldırsanız bile Valve bu konuda en iyi firma olabilir, hesabınızı genelde 1 günde rahatça kurtarabiliyorsunuz.

İş ve özel hayatımı ayırmak amacıyla iki farklı Steam hesabı kullanmaya başladım. Mevcut telefon numaramı her iki hesaba da tanımlayıp Steam Guard kullanmak istiyorum. Hesaplarımda herhangi bir yasaklama (VAC vb.) Bulunmuyor.

Teşekkürler.

Birinde VAC ban yersen diğeri de gider. Onun dışında bir sorun olmaz.