Merhaba, bu iki Outemu blue Switch arasındaki fark nedir? Bendeki Switch sol taraftaki peki bunun sağ taraftaki Switch'den çok bir farkı var mı? Yapay zekaya sorduğumda soldakinin dust-proof yani toz geçirmez olarak tasarlandığını söyledi ve başka bir şey demedi.
Detaylar
Kim cevapladı?Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Sadece bu resme bakarak:
Bazı keycaplerin garip şekilleri oluyor ondan öyle yapılmış olabilir.
Onun dışında bu sten mount (mavi kısım) yapısında keycapler daha az yalpalıyor gibi geldi bana. Keycap o araya sıkışarak daha rijit tutunuyor (Ciy asura ve MMD Princes de deneyimledim).
Malzeme şeklinden dolayı sesi bi tık daha toklaşıyor olabilir de Clicky switch de ne kadar tok olabilir ki
Bazı keycaplerin garip şekilleri oluyor ondan öyle yapılmış olabilir.
Onun dışında bu sten mount (mavi kısım) yapısında keycapler daha az yalpalıyor gibi geldi bana. Keycap o araya sıkışarak daha rijit tutunuyor (Ciy asura ve MMD Princes de deneyimledim).
Malzeme şeklinden dolayı sesi bi tık daha toklaşıyor olabilir de Clicky switch de ne kadar tok olabilir ki
erdym
Üstün
Soldaki model genelde Outemu olan ucuz modellerde sık görülüyor sağdaki ise MX ve Gateron gibi markaların kullandığı şekildir ikisinin de farkı yok tabii marka özelliklerine göre farklar olabiliyor.
Bende şu an anlık olarak en ucuz olan G. Alya GA-5301 modelli klavye var ve attığım fotoğraftaki sol taraftaki Switch modelini kullanıyor. Arkadaştada Gamepower Ogre var onunda Switch modeli sağ taraftaki. İkisini de oyunlarda falan kullandım ve fark göremedim. Ama hala anlamış değilim neden böyle bir fark yaptıklarını.
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin tek farkı soldaki toz koruma özelliğine sahip. Toz geçirmiyor o yanlardaki parçalardan dolayı.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor