Geçenlerde buna benzer bir konu açmıştım, bu mevzuyu tam anlamadım. Diyelim ki bir telefonda iki hat olsun: Biri iş için, diğeri sosyal medya ve internet için.
Mesela mobil bankacılığım faturasız SIM kartımda olsa, buna bağlanmak için ikinci SIM’in mobil verisini kullanabilirim, değil mi? Bu durum evdeyken Wi-Fi kullanmak gibi olur.
İş hattında arama yapmayacağım için fatura ödemek istemiyorum; yani 6 ayda bir TL yüklesem yeterli. Faturasız hatta bankacılık olacak ama sadece gelen aramalar için kullanılacak.
- İş hattı faturalı olmak zorunda değil ve herhangi bir arama yapmayacağım; sadece gelen aramaları cevaplamak için kullanacağım.
- Diğer hattın SIM’i ile 50 GB internetim var ve telefondaki bütün uygulamaları, mobil bankacılık dahil, ev dışında bu ikinci hattın mobil verisi ile kullanabilir miyim?
Mesela mobil bankacılığım faturasız SIM kartımda olsa, buna bağlanmak için ikinci SIM’in mobil verisini kullanabilirim, değil mi? Bu durum evdeyken Wi-Fi kullanmak gibi olur.
İş hattında arama yapmayacağım için fatura ödemek istemiyorum; yani 6 ayda bir TL yüklesem yeterli. Faturasız hatta bankacılık olacak ama sadece gelen aramalar için kullanılacak.
Son düzenleyen: Moderatör: