İki yıl önce aldığım hazır sistem garanti süreci içinde RAM arızası verdi, servise gönderdim. CPU ve RAM değiştirildi. Garanti süreci bittikten sonra şimdi RAM tekrar arızalandı. Garanti bittiği için RAM de değişmiyor. Sistemde bir sorun mu var acaba sizce? Neden sürekli RAM bozulsun ki?
Goodram değil Badram oldu. İsmi bile bir şeyler olacağına işaret ediyor.
Değiştirmiyorlarsa firmanın kendisine şikayet et destek ekibine. Belki baş ofise yollayın iade edelim paranı diye söylerler.
Başka markaya yönelirsin artık.
İki yıl önce aldığım hazır sistem garanti süreci içinde RAM arızası verdi, servise gönderdim. CPU ve RAM değiştirildi. Garanti süreci bittikten sonra şimdi RAM tekrar arızalandı. Garanti bittiği için RAM de değişmiyor. Sistemde bir sorun mu var acaba sizce? Neden sürekli RAM bozulsun ki?
Daha kötüsünü, uzun süre kullananlar var, RAM'ler ayar tutmuyorsa, anakartı gözden geçirmen lazım, 6000 MHz CL30 Patriot'ya da Kingston ile, B650 serisi ya da B850 serisi anakarta geçin.