ogzhnbngl

Başarılı
İki yıl önce aldığım hazır sistem garanti süreci içinde RAM arızası verdi, servise gönderdim. CPU ve RAM değiştirildi. Garanti süreci bittikten sonra şimdi RAM tekrar arızalandı. Garanti bittiği için RAM de değişmiyor. Sistemde bir sorun mu var acaba sizce? Neden sürekli RAM bozulsun ki?
  • Anakart: MSI Pro A620M-E
  • RAM: Goodram IRDM DDR5 16 GB 5600 MHz
  • GPU: NVIDIA RTX 4070 Super
  • Güç kaynağı: XPG Kyber 750 W 80+ Gold.

Son düzenleyen: Moderatör:
Goodram değil Badram oldu. İsmi bile bir şeyler olacağına işaret ediyor.

Değiştirmiyorlarsa firmanın kendisine şikayet et destek ekibine. Belki baş ofise yollayın iade edelim paranı diye söylerler.
Başka markaya yönelirsin artık.

Israrla ve ısrarla forumda Goodram önerip yayanlara, grupça başka önerileri küçümseyip engel olanlara yazar bu.
İki yıl önce aldığım hazır sistem garanti süreci içinde RAM arızası verdi, servise gönderdim. CPU ve RAM değiştirildi. Garanti süreci bittikten sonra şimdi RAM tekrar arızalandı. Garanti bittiği için RAM de değişmiyor. Sistemde bir sorun mu var acaba sizce? Neden sürekli RAM bozulsun ki?
Goodram'le iletişime geç. Ömür boyu garanti iddia ediyorlar RAM'leri hakkında.

Life Time garanti kapsamındalar. Firmanın kendisi ile iletişime geçin değişim gerçekleştireceklerdir.

Daha kötüsünü, uzun süre kullananlar var, RAM'ler ayar tutmuyorsa, anakartı gözden geçirmen lazım, 6000 MHz CL30 Patriot'ya da Kingston ile, B650 serisi ya da B850 serisi anakarta geçin.