Tamamen cüzdandaki parana bağlı. Benim don almaya param yok böyle yapıyorum.
Aslında ben de benzer durumdayım; hesapta 2K falan var, beklesem daha iyi olacak gibi. Yeni hesabın cüzdanına 5 dolar yatırınca pazar doğrudan açılıyor değil mi? Öyleyse 10 dolarla, şansım yaver giderse 3-4 haftada halledilir gibi duruyor.

Aslında ben de benzer durumdayım; hesapta 2K falan var, beklesem daha iyi olacak gibi. Yeni hesabın cüzdanına 5 dolar yatırınca pazar doğrudan açılıyor değil mi? Öyleyse 10 dolarla, şansım yaver giderse 3-4 haftada halledilir gibi duruyor.

1 hafta bekleme süresi oluyor. Gelen dropları 2. hesaba çekip onların da tanesinde 1 hafta bekleme oluyor. Bakiyeyi toplu gördükten sonra üstünü karttan tamamla çok daha ucuza gelir.

1 hafta bekleme süresi oluyor. Gelen dropları 2. hesaba çekip onların da tanesinde 1 hafta bekleme oluyor. Bakiyeyi toplu gördükten sonra üstünü karttan tamamla çok daha ucuza gelir.
Tamamdır. O zaman şimdilik ana hesabımda toplam 10 dolar olana kadar devam mı edeyim? 10 doları bulunca diğer hesabın cüzdanına 5 dolar atıp kasaları ona aktarırım, sonra da Prime alırım.

Ana hesabım yaklaşık 7 senedir VAC banlı. :D Bir süre önce eski hesabıma seçkin statüsü satın aldım. Oldukça yardımı dokunuyor; param yokken onlarca oyun satın almama vesile oldu. Diyorum ki bir tane daha, hatta 2-3 tane daha seçkin hesap alsam, her hafta bunları kasıp ana hesabıma oyun, skin atsam sizce mantıklı olur mu? Birkaç tanıdığım bu şekilde yapıyor ve parayı çıkardıklarını söylüyorlar ancak bilemedim açıkçası.
7 senedir vac banlıysa karşı tarafa gözükmüyordur profilinden silinmiştir sadece sen görebiliyorsun vac banını. İhtiyacın var mı? trade ban falan mı var?

7 senedir vac banlıysa karşı tarafa gözükmüyordur profilinden silinmiştir sadece sen görebiliyorsun vac banını. İhtiyacın var mı? trade ban falan mı var?
Yaklaşık dedim zaten, o sürenin dolmasına daha 150-200 gün var. Ne demek istediğinizi tam anlayamadım; sonuç olarak ana hesabımdan CS2 oynayamadığım için yan hesaba Prime aldım. Ana hesaba da kasa veya oyun gönderiyorum.

Yaklaşık dedim zaten, o sürenin dolmasına daha 150-200 gün var. Ne demek istediğinizi tam anlayamadım; sonuç olarak ana hesabımdan CS2 oynayamadığım için yan hesaba Prime aldım. Ana hesaba da kasa veya oyun gönderiyorum.
Valla benim sadece 2000 gün ama vac ban silinmiş hesabımdan. Anladığım kadarıyla siz direkt CS2 den vac ban yediniz oynayamadığınıza göre? ben başka bir oyundan yedinizde profilinizde kötü duruyor sandım. Mantıklı almak bu arada.

Tamamdır. O zaman şimdilik ana hesabımda toplam 10 dolar olana kadar devam mı edeyim? 10 doları bulunca diğer hesabın cüzdanına 5 dolar atıp kasaları ona aktarırım, sonra da Prime alırım.

Evet mantıklı olan o. İllaki 10 dolar olmasına gerek yok daha hızlı olsun dersen fiziksel paranı daha fazla verip daha hızlı alabilirsin hesabı

Hocam gerçekten merak ettim 8 hesaptan aylık ortalama kaç dolarlık drop düşüyor?

Şansa göre değişiyor Max-min soracak olursan 8 rüyalar ve kabuslar Max düşer. Minimumsa 8 tane doğuş terminali. Yanına gelen skinler tamamen şansa olduğu için sadece kasaları hesaplayalım.

2. Hesabı almayı planlıyorum. Şu an bi dünya kasa var ana hesapta, yan hesaba 5 dolar atıp elimdeki kasaları da o hesaba tradeleyebilir miyim?