Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
NTFS'ydi hocam.Disk'in formatı ne FAT32'de falan mı formatlandı. NTFS olduğundan emin misiniz?
Yeniden adlandırdım diskimi ve "libraryfolders.vdf" dosyasını silip tekrar denedim. Çözüldü sorunum. Herkese teşekkür ederim.
Ömer_Yeter
Yetkin
Eklemeniz lazım öncelikle Steam'e.
SS atma imkânınız var mı?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam bir kere hata verdi başka vermedi. Şuan 0 kb olarak gözüküyor.Eklemeniz lazım öncelikle Steam'e.
Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam bir kere hata verdi başka vermedi. Şu an 0 KB olarak gözüküyor.
Ayarlardan depolamaya girip "sürücü ekle" ibaresine bastığında mı oldu bu?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam depolamadan ekleyecektim diski. Başka bir diske yüklemiştim Windows'u sonra ise her şeyi yükledikten sonra diski seçecekti. Şuan 0 KB olarak gözüküyor.Ayarlardan depolamaya girip "sürücü ekle" ibaresine bastığında mı oldu bu?
Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam depolamadan ekleyecektim diski. Başka bir diske yüklemiştim Windows'u sonra ise her şeyi yükledikten sonra diski seçecekti. Şu an 0 KB olarak gözüküyor.
O zaman diskinizle ilgili bir durum olmuş olabilir belki.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam kaç kere biçimlendirdim hala çözemedim.O zaman diskinizle ilgili bir durum olmuş olabilir belki.
Ömer_Yeter
Yetkin
Diskiniz HDD mi SSD mi?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
SSD hocam.
Ömer_Yeter
Yetkin
Nereden satın almıştınız ve SSD'nin kronik sorunlu yani herhangi bir sorunu olmadığını biliyoruz değil mi?