• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Planlanmıyor İkinci el alım satım ilan bölümünün kuralları gevşetilmeli veya yeni kurallar getirilmeli

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

995

Uzman
İkinci el alım satım bölümü çok önceden aktif değildi sonrasında süpervizor Ma'at arkadaşımız sayesinde kullanıma açıldı fakat kurallı bir şekilde kurallarda mesaj kuralı sorun gibi gözükmüyor ama üye şartından dolayı hepimiz sınıfta kaldık gibi bir şey oldu. Biraz daha gevşetilse iyi olmaz mıydı? Veya kaldırırsa herkes ilanını kolayca paylaşsa ayrıca ilan paylaşma kuralı da eklenebilir. Bu alana biraz düzenleme gelse güzel olurdu diye düşünüyorum. Peki sevgili forum halkı siz ne düşünüyorsunuz bu ikinci el alım satım bölümümüze? Hadi hep birlikte tartışalım. Bu bölümde ne faydalıysa onu yapalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -3 Eksi
Bu nedenle bu kurallarda herhangi bir değişiklik gerçekleşmeyecek fakat yine de gelecek fikirleri okumak adına öneriyi hemen reddetmeyeceğim. Farklı fikre sahip olan kimseler varsa paylaşabilir.
Çok teşekkür ederim saygı değer Enes bey tabii ki ben zaten konu açıklamasında bu bölüm için ne faydalıysa onu yapalım diye belirttim ki arkadaşlarla birlikte o bölümü daha güvenilir ve huzurlu kılalım diye fikir alışverişi yapalım istedim. Ayrıca buranın büyüdüğünü göz önüne alırsak Temmuz'da açılması çok iyi olacak tüm forum haline çünkü telefon satacaktım burada ama kapalı gözüküyordu ben de konu açamadım bu yüzden. Tabii ki sözünüzün arkasında duruyorsunuz buna hepimiz müteşekkiriz emin olun tekrardan teşekkürler sağlıcakla sağ olun eksik olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…