Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese iyi günler,

Technopat'ta uzun yıllardır takıldım ve binlerce mesajım var. Çok yardım aldım ve yardım ettim. Sırf @Recep Baltaş 'ın güler yüzü için buraya geldik ama işten güçten dolayı dakika başı mesaj yazamıyoruz. Satmak istediğim ürünleri yine mesaj şartı olduğu için Technopat'a koymak durumunda kalıyorum. Bu duruma bir çözüm bulunmalı diye düşünmekteyim. Zaten moderatörler inceliyor ve alıcı ile satıcı bir şekilde anlaşılıyor. Bu kısıtlama bizi başka sosyallere yönlendiriyor. Gereken yapılmalı diye düşünüyorum.

Artı -1 Eksi
Destekliyorum, fazla mesaj yazan birisi değilim, arada gözüme takılan konularda yardımcı olmaya çalışıyorum ancak fazla mesaj atmadığımdan dolayı açık ilanlara mesaj dahi yazamıyorum.

Oluşabilecek spamları önlemek ve aynı zamanda Sosyal'e katkıda bulunan insanlara katkımızın bulunması adına böyle bir karar alınmayacaktır. Bir ürün aldığınızda dolandırılmak istemiyorsanız bu şartı kaldırmamızı talep etmemelisiniz, sırf ürün satıp dolandırmak için bile hesap kasan insanlar varken böyle bir şartı kaldırmak mantıksız olacaktır.

Dolandıracak olan 1000 mesajla da dolandırabiliyor. Bu sadece bir öneriydi. Hayatımızda şartlar değişebiliyor ve bu forumu gerçekten seviyorum. Çok iyi insanlar var sağ olsun. Fikrimi belirttim. Bu konuda özgürüz sonuçta.

Aynı yazıyı yazacaktım, sen yazmışsın hocam. Ben de neredeyse en başından beri Recep’i takip ediyorum ve yıllardır hesabım olan Technopat’ı silip buraya geldim. Mecburen başka bir forumda satış ilanı koyuyorum. Kuralları tamamen kaldırmanıza gerek yok ama 500 mesaj kuralı gerçekten abartılı.

Sırf ürün satmak için hesap kasanlar olduğunu söylüyorsunuz, ama 100 kasan 500 de kasar. Yani kötü niyetlilerin yükü bize bindirilmiş oluyor.

Discord’u kapattık, niye? Çünkü kötüye kullanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: