150 wattlık kart ile kıyasladığın karta bak :D 350 watt emcüklüyor 3080 Ti.

Arkadaşın kullandığı 4060 konu sahibinde ki 3080 Ti'den FurMark'ta daha fazla FPS alıyor yalnız. Oraya değinmiş arkadaş kıyaslama yapmamış. 3080 Ti bayağı düşük FPS almış testte.

Herkes direkt ekran kartinin bakima ihtiyaci oldugunu soylemis de ekran karti sicakligini etkileyen tek sey, ekran kartinin bakimsizligi degil; oda sicakligi, kasanin bulundugu yer, kasa ici hava akisi, ekran karti montaj sekli... Bunlari konu sahibinden ogrenmeden dumduz ekran kartina bakim sart demek fazla ezbercilik iceriyor.

Herkes direkt ekran kartinin bakima ihtiyaci oldugunu soylemis de ekran karti sicakligini etkileyen tek şey, ekran kartinin bakimsizligi degil; oda sicakligi, kasanin bulundugu yer, kasa ici hava akisi, ekran karti montaj sekli... Bunlari konu sahibinden ogrenmeden dumduz ekran kartina bakim sart demek fazla ezbercilik iceriyor.

Harbiden öyle ve hak veriyorum bu konuda.

30 derece oda sıcaklığı. DeepCool mesh kasa undervolt yok macun yenilenmiş. NVIDIA ayarları yapılı değil. İlk defa NVIDIA kullanıyorum. Belki undervolt ile düzelir ama kararsız çalışmasından korkuyorum.

30 derece oda sıcaklığı. DeepCool mesh kasa undervolt yok macun yenilenmiş. NVIDIA ayarları yapılı değil. İlk defa NVIDIA kullanıyorum. Belki undervolt ile düzelir ama kararsız çalışmasından korkuyorum.

Kasanın hava akışı iyi. Ekran kartı modelini belirtmiş miydin?