28737

Çalışkan
Merhaba,

İkinci elden Apple Watch almayı düşünüyorum ama Apple Watch Series 6, Apple Watch SE 2, Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Series 9'dan hangisini almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

1. ürün:

2. ürün:

3. ürün:

4. ürün:

Not: Apple Watch'ı Param Güvende'yle alacağım ve yukarı satıcılarıyla anlaştığım ilanların linklerini koydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple Watch Series 9 45mm kullanıyorum ve çok memnunum. Aradığınız özellikler ne bilmiyorum ama kanda oksijen sensörü gibi yeniliklerin geldiği kullanıldığı seri bu. Almışken bütçenize uygun en yeni modeli almanız tavsiyemdir. Bu 4 üründen Series 9 en avantajlı model.

Apple Watch series 9 45mm kullanıyorum ve çok memnunum. Aradığınız özellikler ne bilmiyorum ama kanda oksijen sensörü gibi yeniliklerin geldiği kullanıldığı seri bu. Almışken bütçenize uygun en yeni modeli almanız tavsiyemdir. Bu 4 üründen series 9 en avantajlı model.

Anladım teşekkür ederim şu an SE 2 ile series 8 arasında kalmış durumdayım ilk defa Apple Watch alacağım icin hangisini alacağım konusunda kararsızım series 8 aldığımda paramın tamamını kulanmış oluyorum SE 2 de ise üste 1.700 TL civarı para kalıyor ayrıca param güvendeylede ilk defa alışveriş yapacağım ve Param Güvende'yle alışveriş yapsam sorun yaşarmıyorum ve SE 2.nesilde ekrandaki cizikler biraz fazla ekrandaki cizikler rahatsız eder mi ya da önemsiz mi?

Anladım teşekkür ederim şu an SE 2 ile series 8 arasında kalmış durumdayım ilk defa Apple Watch alacağım icin hangisini alacağım konusunda kararsızım series 8 aldığımda paramın tamamını kulanmış oluyorum SE 2 de ise üste 1.700 TL civarı para kalıyor ayrıca param güvendeylede ilk defa alışveriş yapacağım ve Param Güvende'yle alışveriş yapsam sorun yaşarmıyorum ve SE 2.nesilde ekrandaki cizikler biraz fazla ekrandaki cizikler rahatsız eder mi ya da önemsiz mi?

Series 9 neden düşünmüyorsunuz? SE serisinin ekran çerçeve oranı kötü bence. Ben o sebepten kullanışlı bulamıyorum. Ekstra olarak maksimum batarya kapasitelerini dikkate alın.