İkinci el ASUS TUF F16 laptop alınır mı?

Sizden iyi bildiğim kesin
Ben böyle bir şey mi iddia ettim? Madem buluyorsun, at adama. Ben seni darlamasam ‘yok bu alınmaz, biraz bütçe çık’ dışında kelime yazmayacaksın.

Essential değil normal LOQ'du alın https://shbd.io/s/DylXTNTi
Sıfır 5060 düz LOQ bulamazsın zaten. Essential modelini, eğer okuma yazman varsa -şüpheli- sıfır için dediği anlarsın.

Ya tamam hocam, gerginliğe gerek yok. Valla konu açtığıma pişman oldum. İkiniz de kendi bilgilerinize göre haklısınız. Gerisi bende.
Yani hocam sizde bütçe belirtmemişsiniz. Bütçe girseniz zaten bu gerginlikte olmazdı.

Paylaşılan seri LOQ Essential değil normal LOQ'du. 52K ya satılan. İddia ediyorum konu sahibi beklesin ben 24 GB RAM olanı bile bulurum 45 46k ya.

Aciliyetten attım kusura bakmayın. Karar vermem gerekiyor hemen. Okula gideceğim.

Ne dediğinizi anlamıyorum; attığım ikinci el cihaz, ben bundan öncesinde paylaşılan Amazon'daki cihazdan bahsediyorum. Sıfır olan oydu.
Ben, attığınız ilanı ele alarak söylüyorum. Ayrıca Amazon’la alakalı link atmadınız.
Gelelim ilana, ilanda ürün ikinci el ve düz LOQ X10 model. Bunda sorun yok. Benim anlatmak istediğim, bu fiyatlarda 5060 LOQ bulunur lakin Essential bulunur. Essential almakta mantıklı değil.

Okumuyorsunuz herhalde, Amazon'daki indirim sonlandı diye mesajda bahsettim zaten. Amazon'daki model essential değil, normal versiyondu. Şu an öyle bir indirim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…