oğuz sasi 87

Üstün
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. Az önce kasayı direkt sattım, arkadaş geldi baktı, gözünün önünde format attım, kendi Microsoft hesabını girdi, masaüstünü gördük. SATA SSD ve M.2 SSD verdim, format sırasında SATA SSD'yi biçimlendirdim, M.2'yi ise sildim, M.2'ye kurulum yaptım. Daha da bir şey yapmam gerekmiyordu sanırım.

Parayı da IBAN olarak aldım, açıklamaya 2. el bilgisayar kasası parası yazmışlar. Herhangi bir sorun olur mu?

İlk kez satış yaptığım için tedirginim, sadece yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Az önce kasayı direkt sattım, arkadaş geldi baktı, gözünün önünde format attım, kendi Microsoft hesabını girdi, masaüstünü gördük. SATA SSD ve M.2 SSD verdim, format sırasında SATA SSD'yi biçimlendirdim, M.2'yi ise sildim, M.2'ye kurulum yaptım. Daha da bir şey yapmam gerekmiyordu sanırım.

Parayı da IBAN olarak aldım, açıklamaya 2. el bilgisayar kasası parası yazmışlar. Herhangi bir sorun olur mu?

İlk kez satış yaptığım için tedirginim, sadece yanlış anlaşılmasın.

Hiçbir şey olmaz.
Ama ben artık SSD satma taraftarı değilim ikinci el satışta.

Merhaba,

SSD'lerdeki önceki verilerinizin ulaşılabilir olup olmadığı konusunda yeterli teknik bilgiye sahip değilim, EaseUS veya buna benzer araçlar ile o verilere ulaşılabilir mi bilmiyorum ama IBAN'a gönderilen paranın açıklamalı olup olmaması sizin açınızdan bir sorun teşkil etmiyor.

Parayı gönderen taraf ödemeyi yaptığını ve o ödemenin neye ilişkin olduğunu kanıtlamak amacıyla açıklama yazmış, o kadar.