İkinci el ekran kartı alınırken nelere dikkat edilmeli?

ahlatgem

Uzman
Makaleler
1
RX 6700 10 GB'lık Sapphire modelini ikinci elden alacağım, fiyatı 6750 TL.

Alacağım kartın sahibi test sonuçlarını attı, ben de test yapacağım ve kozmetiğini inceleyeceğim kartın.
Sizin önerileriniz neler, neleri test etmem gerekli?

Birkaç şey araştırdım, furmarka sok vb. dediler fakat 104 dereceleri görmüş, termal macunu yenilesem problem olur mu vb? İlk defa AMD kart kullanacağım.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 129
  • 2.webp
    134,3 KB · Görüntüleme: 112
  • 3.webp
    292,2 KB · Görüntüleme: 113
  • 4.webp
    260 KB · Görüntüleme: 112
  • 5.webp
    170 KB · Görüntüleme: 122
18 dakikada 104 derece diyor bedava verse de alıp kasaya takma.

En sonki testin fotoğrafını daha 1. dakikada çekmiş .

Bıraksan yanıcak. Girme derim.

İkinci el ve Sapphire alacaksın. Yeğenim sen ciğer mi yedin? Riskli bir yatırım. RDR2 testi yapsın bir de.
Hocam konuya el attığın için teşekkür ederim.
Kart benim elime geçtiğinde neler yapabilirim?

Tüm oyunları test edebilirim. Termal macun yenilesem sıcaklık durumu düzelir mi?

Hocam benim yapabileceğim bir şey var mı karta dair?

Uğraşmana gerek yok dostum boş ver. İçini açtırıp termal ped ve termal macun yenilesen bir tık düşebilir ama yine de bu kartın sıkıntısı tam o değil bence. Isınıyor dediğimiz kartlar 85-90 derece arası olur hani bu değişimleri yaparsın 70'lere düşer. Bu direkt 100 küsur boş ver bu kartı.

Öyle mi diyorsun hocam

Yeşil olan forumda da dediğim gibi. Bu kartdan uzak durun hem fiyat olarak hem de sağlık olarak pek iyi durumda değildir. Bu fiyata 3060 Ti veya 6700XT bulabilirsiniz 6700 fazla kaçmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…