ZORBEY07

Becerikli
2-3 gün içerisinde RTX 5070 serisi ekran kartı alacağım. Elimde bulunan ASUS ROG STRIX GTX 1070 ekran kartını satmayı planlıyorum. Satarken nelere dikkat etmem gerekli? Superposition Benchmark sitesinde test yapmıştım. Başka hangi testleri yapıp satış yapacağım siteye ekleyebilirim. Ayrıca kartın piyasası ne kadardır?

Superposition_Benchmark_v1.1_13492_1765631669.webp

Bölgeden bölgeye değişir ama genel olarak 3500 - 3700 civarı piyasası var. Yılbaşından sonra satmanız daha iyi olur. Ekran kartlarında artış bekleniyor, 2.el piyasasına da yansıyacaktır.

Furmark testi koyun. İçinin açılıp açılmadığını bilgisini verin. Açıldıysa bakımı en son ne zaman yapıldı diye ekleyebilirsiniz. Kartta ses(CW) var mı onun bilgisini yazın. Haricinde baska bir şeye gerek yok zaten eski bir kart ve nereden alındığı pek önemli değil fatura/garanti söz konusu değil zaten. Mining yapılacak güçte bir kart olmadığı için onunda bilgisine gerek yok. Kutu varsa fiyati biraz daha arttırabilirsiniz.

O programda kaç dakika çalıştırmam gerekli?
10dk ideal.

Bölgeden bölgeye değişir ama genel olarak 3500 - 3700 civarı piyasası var. Yılbaşından sonra satmanız daha iyi olur. Ekran kartlarında artış bekleniyor, 2.el piyasasına da yansıyacaktır.

Bu benim alacağım kart içinde geçerli sanırım. Tahmini 30 k civarında ki bir kartın ocak sonrası fiyatı tahmini ne olur?

Bu benim alacağım kart içinde geçerli sanırım. Tahmini 30 k civarında ki bir kartın ocak sonrası fiyatı tahmini ne olur?
Net bir sonuca ulaşmak zor ama bellek krizi sebebiyle AMD ekran kartlarına %10 zam yaptı, Nvidia da eksik kalmaz. Bilgisayar bileşenlerine %20 vergi de gelecek, ciddi artışlar görülebilir.

FurMark testi koyun. İçinin açılıp açılmadığını bilgisini verin. Açıldıysa bakımı en son ne zaman yapıldı diye ekleyebilirsiniz. Kartta ses(cw) var mı onun bilgisini yazın. Haricinde baska bir şeye gerek yok zaten eski bir kart ve nereden alındığı pek önemli değil fatura/garanti söz konusu değil zaten. Mining yapılacak güçte bir kart olmadığı için onunda bilgisine gerek yok. Kutu varsa fiyati biraz daha arttırabilirsiniz.

10dk ideal.

Sizce değerler nasıl. @D4C @Ruindry

Ayrıca bu 3 kart arasından birini seçeceğim.

Dosya Ekleri

• degerler.webp
    degerler.webp
    1,5 MB · Görüntüleme: 51
  • alınacak kartlar.webp
    alınacak kartlar.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 38