İkinci el ekran kartı alınırken nelere dikkat edilmeli?

Hocam kart ocliymiş. 104 hotspot.

Kartın termalini yenileyeceğim, test değerlerini paylaşacağım. Normalse satın alacağım değilse almayacağım.

Hocam o test zaten 1 dakikakalık bir test değil mi?

Hocam almayın çok pahalı...

Hocam kart ocliymiş. 104 hotspot.

Kartın termalini yenileyeceğim, test değerlerini paylaşacağım. Normalse satın alacağım değilse almayacağım.

Hocam o test zaten 1 dakikakalık bir test değil mi?
Hayır minimum 10-15 dk yapılması gereken bir test.

O benchmark maksimum 1 dk oluyor hocam. Stress test kısmı süresiz.
Bende onu sorguladım hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Ben kartta bir problem olmadığını düşünüyorum. Kartı satın alacağım kişinin attığı fotoğraflar hotspot sıcaklığına ait. 0XMSAA da bana yüksek geldi fakat ekran kartının fabrika çıkışlı OC li bir kart olması, 1 senedir bakımının yapılmamış olması belki bir ihtimal dedirttirdi. Ekran kartının macununu değiştireceğim ve test edeceğim, bakalım ne sonuç verecek. Pulse modeli değil hocam.

Dosya Ekleri

• ekran kartı.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 71
  • EKRAN KARTI 2.webp
    171,3 KB · Görüntüleme: 63

Dostum çok istiyorsan al, biz diyoruz hala almakta ısrar ediyorsun.
Kartın fiyatı hem pahalı hem sıcaklık değerleri yüksek, biz ne dersek yine de alacağım diyorsun, hayırlı olsun iyi akşamlar.

Dostum çok istiyorsan al, biz diyoruz hala almakta ısrar ediyorsun.
Kartın fiyatı hem pahalı hem sıcaklık değerleri yüksek, biz ne dersek yine de alacağım diyorsun, hayırlı olsun iyi akşamlar.
Hocam fark ettiyseniz alacağım demedim. Termalini değiştirdiğimde istenilen sıcakılıklara düşerse alacağım dedim.

Sert konuşmanızın sebebi nedir?

Hocam fark ettiyseniz alacağım demedim. Termalini değiştirdiğimde istenilen sıcakılıklara düşerse alacağım dedim.

Sert konuşmanızın sebebi nedir?

Değiştiğinizde yine aynı olursa adam bedavaya değişmiş olacak, fiyatı hala pahalı kartın.
Sorunda belli 3 sayfadır kanıtlamaya çalışıyoruz ilk sayfadaki gibi değiştireceğim diyorsunuz, o yüzden sinirlendim.

Hocam kartın 7.ayı bilginiz olsun, geziyordum sayfamda, hala RDR 2 maksimum 2000 rpm i görüyorum 1.750 resolution scale de 1080p çok yüksek grafiklerde, 70 derece.

Hocam kartın 7.ayı bilginiz olsun, geziyordum sayfamda, hala RDR 2 maksimum 2000 rpm i görüyorum 1.750 resolution scale de 1080p çok yüksek grafiklerde, 70 derece.
Tam anlamıyla fikrim hala değişmedi, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…