Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.501 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 8 Temmuz 2025 #11 iambatinyagiz dedi: Z1 Extreme 17k 18k arası Legion GO 22K 24K arası değişiyor. Farka değecek kadar performans farkı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayir, yok. Extreme daha mantikli.
iambatinyagiz dedi: Z1 Extreme 17k 18k arası Legion GO 22K 24K arası değişiyor. Farka değecek kadar performans farkı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayir, yok. Extreme daha mantikli.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 8 Temmuz 2025 #12 iambatinyagiz dedi: Z1 Extreme 17k 18k arası Legion GO 22K 24K arası değişiyor. Farka değecek kadar performans farkı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aynı donanım diye biliyorum. Legion GO biraz nintendonumsu ve daha iyi soğutması var ama o farka değmez.
iambatinyagiz dedi: Z1 Extreme 17k 18k arası Legion GO 22K 24K arası değişiyor. Farka değecek kadar performans farkı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aynı donanım diye biliyorum. Legion GO biraz nintendonumsu ve daha iyi soğutması var ama o farka değmez.
KS KS I iambatinyagiz Çalışkan Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 1 8 Temmuz 2025 #13 Simon dedi: Hayir, yok. Extreme daha mantikli. Genişletmek için tıkla... Aakons dedi: Aynı donanım diye biliyorum. Legion GO biraz nintendonumsu ve daha iyi soğutması var ama o farka değmez. Genişletmek için tıkla... Legon GO'da SteamOS bulunması optimizasyondan dolayı performansı arttıryorumş ama fiyat farkına değer mi bilemedim zaten GO s daha pahalı.
Simon dedi: Hayir, yok. Extreme daha mantikli. Genişletmek için tıkla... Aakons dedi: Aynı donanım diye biliyorum. Legion GO biraz nintendonumsu ve daha iyi soğutması var ama o farka değmez. Genişletmek için tıkla... Legon GO'da SteamOS bulunması optimizasyondan dolayı performansı arttıryorumş ama fiyat farkına değer mi bilemedim zaten GO s daha pahalı.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 8 Temmuz 2025 #14 iambatinyagiz dedi: Legon GO'da SteamOS bulunması optimizasyondan dolayı performansı arttıryorumş ama fiyat farkına değer mi bilemedim zaten GO s daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Gerek yok bence. Eğer pazarlık vs yapıp aradaki fiyat farkı 1K olursa alınabilinir ama sağlam pazarlık lazım
iambatinyagiz dedi: Legon GO'da SteamOS bulunması optimizasyondan dolayı performansı arttıryorumş ama fiyat farkına değer mi bilemedim zaten GO s daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Gerek yok bence. Eğer pazarlık vs yapıp aradaki fiyat farkı 1K olursa alınabilinir ama sağlam pazarlık lazım
EyDo Becerikli Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 286 Beğeniler 58 8 Temmuz 2025 #15 Steam Deck alabilirsiniz.