Bütçe
10.000 TL

Sifirr

Çalışkan
Merhaba,

Gideceğim ülkede fotoğraflar çekmek için Aksiyon kamerası alacağım.

DJI Cosmo Action 4 ve GoPro 9 arasında kaldım. Sizce genel anlamda hangisi alınmalı? İkinci el alacağım, fiyatlar 10K ikisinin de. Bu bütçede farklı bir öneriniz olursa alabilirim.

Merhaba,

Gideceğim ülkede fotoğraflar çekmek için aksiyon kamerası alacağım.

DJI Cosmo Action 4 ve gopro 9 arasında kaldım. Sizce genel anlamda hangisi alınmalı? İkinci el alacağım, fiyatlar 10k ikisinin de. Bu bütçede farklı bir öneriniz olursa alabilirim.

Her şekilde Action 4. Gerek sensör boyutu gerek güncellik ve özellikler olsun daha iyi.

Her şekilde Action 4. Gerek sensör boyutu gerek güncellik ve özellikler olsun daha iyi.
Peki sıfır DJI Cosmo Action 6 alsam 6-7 yıl götürür mü? Gözle görülür düşme olur mu fiyatlarda? Şu an Action 4 falan çok ucuz geldi, ileride fiyatının düştüğünü görmek istemiyorum.

Peki sıfır DJI Cosmo Action 6 alsam 6-7 yıl götürür mü? Gözle görülür düşme olur mu fiyatlarda? Şu an Action 4 falan çok ucuz geldi, ileride fiyatının düştüğünü görmek istemiyorum.

Düşebilir bilmiyorum arkadaşım Action 5 Pro aldığında aldığı fiyata satmıştı 4-5 ay önce. Ne amaçla kullanacaksınız fotoğraf ise telefonunuz daha iyi iş çıkartır video için ise osmo pocket alın.

Düşebilir bilmiyorum arkadaşım Action 5 Pro aldığında aldığı fiyata satmıştı 4-5 ay önce. Ne amaçla kullanacaksınız fotoğraf ise telefonunuz daha iyi iş çıkartır video için ise osmo pocket alın.
Hocam gittiğim yerleri fotoğraf veya videolamak için. Yurtdışında kullanacağım. Pocket olan kameraları pek beğenemedim, Action olanlarda bu gövdeye bağlamak için kullanılan aparatlara takabildiğimiz için özellikle istiyorum. Normalde OLED monitor almak gibi bir planım vardı bayağı da yüklü bir para ancak Action 6 alacağım eğer tam karar verirsem. Ekranının OLED olması ve daha iyi gece performansı falan da hoşuma gitti. Mümkünse ömürlük kamera olarak kullanmak istiyorum.

Hocam gittiğim yerleri fotoğraf veya videolamak için. Yurt dışında kullanacağım. Pocket olan kameraları pek beğenemedim, Action olanlarda bu gövdeye bağlamak için kullanılan aparatlara takabildiğimiz için özellikle istiyorum. Normalde OLED monitor almak gibi bir planım vardı bayağı da yüklü bir para ancak Action 6 alacağım eğer tam karar verirsem. Ekranının OLED olması ve daha iyi gece performansı falan da hoşuma gitti. Mümkünse ömürlük kamera olarak kullanmak istiyorum.

Fotoğraflarını beğenmiyordu arkadaşım Action 5 Pro'nun 6 nasıldır bilemem. 6 sizi bayağı götürür video konusunda.

Fotoğraflarını beğenmiyordu arkadaşım Action 5 Pro'nun 6 nasıldır bilemem. 6 sizi bayağı götürür video konusunda.
48 Megapiksel falanmış Action 6.
Hocam ayrıca bilginiz var mı bu kameralarda resmi bilgisayara atıp üzerinde oynama falan nasıl işliyor? Mesela iPhone'da Raw fotoğraf var ya onun tarzında bir şey var mı?