Teşekkür ederim hocam önerileriniz için. Ben daha çok bir yerlere sabitleyebileceğim bir kamera bakıyorum o yüzden sormuştum da, sizin öneriniz de aklımda kalsınFiyati açısından 7 - 7.5 civari verirdim sanirsam, 20-25 bandında ikinci elde Olympus OMD E-M10 Mark II ya da Mark III ve yanina da ucuz bir MFT lens tercih ederdim, en azindan daha büyük sensör ve IBIS var + küçük cihaz ve ucuz lensle bile kayıpsız zoom aralığın var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Teşekkür ederim hocam önerileriniz için. Ben daha çok bir yerlere sabitleyebileceğim bir kamera bakıyorum o yüzden sormuştum da, sizin öneriniz de aklımda kalsınPeki Insta360 Ace 2 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benzer bir cihaz, 50 MP bir sensörü var fakat biraz daha küçük ayrıca diyaframi daha dar. Yani ben olsam Action 6 tercih ederdim çünkü AI'mış, oymuş buymuş RAW cekince anlamı kalmıyor.
Teşekkür ederim hocam tüm cevaplarınız için. Ben RAW çekerim diyorsam yine Action 6 önerirsiniz yani? Ben hafiften fotoğrafçılığa girişmek istiyorum, Action 6 alacağım o halde.Benzer bir cihaz, 50 MP bir sensörü var fakat biraz daha küçük ayrıca diyaframi daha dar. Yani ben olsam Action 6 tercih ederdim çünkü AI'mış, oymuş buymuş RAW cekince anlamı kalmıyor.
Teşekkür ederim hocam tüm cevaplarınız için. Ben RAW çekerim diyorsam yine Action 6 önerirsiniz yani? Ben hafiften fotoğrafçılığa girişmek istiyorum, Action 6 alacağım o halde.
Normalde bu cihazlarla girmeyi mantikli görmüyorum ama 2. el mevzularina bulaşmadan hem aksiyon kamerasi olsun, hem de fotoğraf cekeyim diyorsanız olabilir; en kötu iade edersiniz herhangi bir beğenmeme durumu olursa.
Bana danışan bircok içerik üreticisine Pocket 3/4 önerdim hep.
Normalde bu cihazlarla girmeyi mantikli görmüyorum ama 2. el mevzularina bulaşmadan hem aksiyon kamerasi olsun, hem de fotoğraf cekeyim diyorsanız olabilir; en kötu iade edersiniz herhangi bir beğenmeme durumu olursa.
Bana danışan bircok içerik üreticisine Pocket 3/4 önerdim hep.
Yurt dışından alacağım hocam satarım en kötü. Pocket 3/4 baktım ancak benim aradığım gibi değiller, aparatla sabitlenen kameralardan arıyorum. Bir de Pocket olanlar pek ömürlük değil gibi, dayanıksız duruyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör: