O kadar fazla ses benim kulak sağlığıma zararlı. Kulağıma iyi bakmam lazım. Benim için hassas bir konu.
Evet dogru. IEM ureticileri yuksek hassasiyetle ayarliyorlar kulakliklari. Bilgi olsun diye soyleyeyim. Cmf Buds Pro 2, Buds3 FE'den daha yuksek sesli.

Bu cok iyi. Ayrica mikrofonu bulunuyor. Paket icerigini gorunce bayagi sasiracagina eminim.

Indirim kodu yazan yere SWAR50 yazarsan 50 TL ucuza geliyor.

3,5mm ile usb-c girişlinin çok farkı var mıdır kalite anlamında?
Hem pc hem de android telefonumda her 2 giriş de mevcut ama pc için mevcut hyperx cloud alpha'nin uzatma kablosunu kullanma fikrim olduğunda 3,5mm girişli versiyon daha mantikli gibi geliyor.
Bir yandan da usbc olanda kendi işlemesini yapıyor diye biliyorum. Bu iyi olabilir zira mevcut kullanimda mikrofonda bir dip ses sorunu var.
Kararsiz kaldım.

3,5mm ile usb-c girişlinin çok farkı var mıdır kalite anlamında?
Hem pc hem de android telefonumda her 2 giriş de mevcut ama pc için mevcut hyperx cloud alpha'nin uzatma kablosunu kullanma fikrim olduğunda 3,5mm girişli versiyon daha mantikli gibi geliyor.
Bir yandan da usbc olanda kendi işlemesini yapıyor diye biliyorum. Bu iyi olabilir zira mevcut kullanimda mikrofonda bir dip ses sorunu var.
Kararsiz kaldım.
3.5mm PC icin daha iyi. Sadece telefon icin kullanacaksan Type-C daha iyi.

3.5mm PC icin daha iyi. Sadece telefon icin kullanacaksan Type-C daha iyi.
Aslinda ilk sorum eksik. Pc deyince anakartin ses yongası önemli. B550 anakartim, ses yongasi ALC1200.

Gemini'ye sorunca; "orta seviye ses yongasi" diyor. Ama dediğim gibi mikrofonda bir dip ses var. "3,5 mm girişten kaynakli olabilir." deniyor internet arastirmalarima göre. Voicemeteer'la falan da halledemedim sorunu. O nedenle usb girişli deneyesim de var.

Pc'de 3.5mm tavsiye sebebiniz anakartin ses yongasi usbden daha iyidir düşüncesi mi?

Aslinda ilk sorum eksik. Pc deyince anakartin ses yongası önemli. B550 anakartim, ses yongasi ALC1200.

Gemini'ye sorunca; "orta seviye ses yongasi" diyor. Ama dediğim gibi mikrofonda bir dip ses var. "3,5 mm girişten kaynakli olabilir." deniyor internet arastirmalarima göre. Voicemeteer'la falan da halledemedim sorunu. O nedenle usb girişli deneyesim de var.

Pc'de 3.5mm tavsiye sebebiniz anakartin ses yongasi usbden daha iyidir düşüncesi mi?
Dip ses istemiyorsan ya DAC alacaksin ya da Type-C versiyonu. Evet PC'de 3.5mm daha iyi oluyor.