En azından kulakların daha sağlıklı olur. Ben hayatta almazdım. Kulaklık takmam daha iyi.
Sana da IEM lazim mi bu arada? Mesela telefonda kullanacaksan Type-C modeller var Wraithesports'da. Buds3 FE'de 5 kat falan daha ucuza daha iyi ses kalitesi elde edebilirsin. Mikrofonlu olanlarida var.

Sana da IEM lazim mi bu arada? Mesela telefonda kullanacaksan Type-C modeller var wraithesports'da. Buds3 FE'de 5 kat falan daha ucuza daha iyi ses kalitesi elde edebilirsin. Mikrofonlu olanlarida var.

Hmm olabilir hocam. Mikrofonlu olursa daha iyi olur arada biri arıyor kulaklıkla konuşmak daha rahat.

Bu cok iyi. Ayrica mikrofonu bulunuyor. Paket icerigini gorunce bayagi sasiracagina eminim.

Indirim kodu yazan yere swar50 yazarsan 50 TL ucuza geliyor.

Teşekkürler hocam. Cmf Buds Pro 2 düşünüyordum belki bunada kayabilirim. Öneri için çok teşekkürler. Şu anlık Buds 3 FE fiyatı düşmesini bekliyorum. O sırada biraz maddi durumu toparlarım.

Teşekkürler hocam. Cmf Buds Pro 2 düşünüyordum belki bunada kayabilirim. Öneri için çok teşekkürler. Şu anlık Buds 3 FE fiyatı düşmesini bekliyorum. O sırada biraz maddi durumu toparlarım.
Eger kablo sorun degilse IEM her zaman daha iyi ses verir. Cmf Buds Pro 2 iyi bir TWS. Fakat kablolu kulakliklar daha iyi ses verdiginden dolayi su anlik TWS'lerle ilgilenmiyorum pek.

Eger kablo sorun degilse IEM her zaman daha iyi ses verir. Cmf Buds Pro 2 iyi bir TWS. Fakat kablolu kulakliklar daha iyi ses verdiginden dolayi su anlik TWS'lerle ilgilenmiyorum pek.

Kablosuz kulaklık kullanımı kolay ve ANC'sinden seviyorum. Ama iemlerede bakarım hocam. Dışarı çok ses verirler mi sizce? İemleri daha çok PC için düşünüyordum BlackShark V2 X aldım yetti :)

30 da az ses veriyorsa sıkıntı. Buds FE o konuda daha iyi bence. Dışarıda dinlenmez o zaman :D
Sesi yuksek IEM'lerin. Bir IEM ile Buds FE'nin ses yuksekligini karsilastiracak olursam, Buds FE %80 ses seviyesinde normal bir IEM kulaklik %30 ses seviyesine esit. Yani sesi az vermiyorlar.

Sesi yuksek IEM'lerin. Bir IEM ile Buds FE'nin ses yuksekligini karsilastiracak olursam, Buds FE %80 ses seviyesinde normal bir IEM kulaklık %30 ses seviyesine esit. Yani sesi az vermiyorlar.

O kadar fazla ses benim kulak sağlığıma zararlı. Kulağıma iyi bakmam lazım. Benim için hassas bir konu.