ygzasln

Becerikli
Arkadaşlar sizce sıfır M5 mi yoksa ikinci el M4 mü alayım? Sıfır alırsam M5 52 bine gelecek şu an 2. el 96 pil sağlığı olan 35 bine M4 buldum, sizce bu fiyat makul mu yoksa 2. el için pahalı mı? Bir de garantisi bu haziranda bitecek. Arada 17.000 TL gibi fark var.

Not: iPad piyasasını çok bilmiyorum birkaç aydır fiyatları takip ediyorum saçma sapan bir piyasa var ondan fiyat konusunu soruyorum. Emin olamadım.

52K’ya TR garantili sıfır M5 bulunuyorsa onu al. 35K M4 makul ama garantisi az kaldığı için pazarlık şart, yoksa sıfıra yakın fiyatlara geliyor.
Hocam 2. el piyasası zaten salak saçma, 35'e bulabiliyorsanız dua edersiniz o derece. Kutu, fatura her şeyi tam bir de pil sağlığı bu şekilde olan bir cihaz için.

Adamlar 2. el M4'ü 40-45'e satmaya çalışıyorlar size o kadar söyliyeyim. Yani benimde aklımda normalde sıfır M5 almak varda daha kalem vs de alacağım için ek masraf oluyor 2. el M4 ile aynı fiyata geliyorlar.

Zaten 35'e düşende 40 dan düştü :D

Ben 3 ya da 4 ay once M3 cıplı IPad'ı kalemli ile bırlıkte 16kya almıstım pıyasa epey artmıs.(2.el)

Benım aklımda o air dıye kalmıs.

Ne ıcın kullanacaksın IPad'i.
Ders hocam genel olarak birde ek olarak tasarım dersim var hem onun içni hemde genel gülük kullanım için. Açıkçası proyu ekranı için tercih ediyorum oled ve 120hz olmasından dolayı.

Normalde mac almıştım ders takibi için de mac'i daha çok proje, sunum birde diğer ek işler için kullanmaya karar verdim.

Ders hocam genel olarak bir de ek olarak tasarım dersim var hem onun içni hem de genel gülük kullanım için. Açıkçası Pro'yu ekranı için tercih ediyorum OLED ve 120Hz olmasından dolayı.

Normalde Mac almıştım ders takibi için de Mac'i daha çok proje, sunum bir de diğer ek işler için kullanmaya karar verdim.

Bana sorarsan 120Hz ekran için o kadar extra para verme derim ben.