16e alabilecek paran varsa al, diğerlerinin işlemcisi eski kalıyor artık. Ayrıca yapay zeka ve yazılım desteği olarak daha önde.

Çok anlamsız olur 1 model Pro olanı satıp üst giriş seviyeye geçmek bence değmez.

Hocam ama olayı şöyle hıza edeyim telefon o kadar sorun çıkarttı ki ve de temiz bakıyorum her zaman her şeyi kendi kendine bozuluyor.
O kadar sorun çıkarttı ki neredeyse 2.el bir tane daha 12 Pro alırdım o paraya yani o yüzden elimden çıkartmak istiyorum daha sorun çıkartmadan.

Kuzenim de aynı muhabbeti yaptı yok geniş açısı yok şöyle böyle dedi. Oyun oynamadığı halde 1 ay dolmadan pil sağlığı 99a indi ara sıra telefonu ısınıyor. (bu cihaz vatandan yeni alındı.) Hiç yoktan ikinci el 14 bulabiliyorsanız onu alın.

Hocam vallahi oyunla çok nadir girerim girsem bile coc gibi basit oyunlar yani gidip PUBG oynamak için almıyorum telefonu gündelik akicilik ve kamera performansı sosyal medya için falan.

16e alabilecek paran varsa al, diğerlerinin işlemcisi eski kalıyor artık. Ayrıca yapay zeka ve yazılım desteği olarak daha önde.

16e almak mantıklı mı? Tek kameralı kamera performansı kötü müdür?

Hocam ama olayı şöyle hıza edeyim telefon o kadar sorun çıkarttı ki ve de temiz bakıyorum her zaman her şeyi kendi kendine bozuluyor.
O kadar sorun çıkarttı ki neredeyse 2.el bir tane daha 12 Pro alırdım o paraya yani o yüzden elimden çıkartmak istiyorum daha sorun çıkartmadan.

Hocam vallahi oyunla çok nadir girerim girsem bile coc gibi basit oyunlar yani gidip PUBG oynamak için almıyorum telefonu gündelik akicilik ve kamera performansı sosyal medya için falan.

16e almak mantıklı mı? Tek kameralı kamera performansı kötü müdür?

Bence idare edin 2 3 model yukarı olsaydı değerdi.

Geniş açının olmaması bana göre eksi değil, işlemci ve bataryası çok daha iyi 13 ve 12 Pro'ya göre. Tek kameralı olsa bile 2 kamerayı aratmaz kısaca.

Genıs acılı kamera yok mu 16e de?

Bence idare edin 2 3 model yukarı olsaydı değerdi.

Vallahi hocam o kadar oyun falan oynayıp da telefonu yorcagını sanmıyorum o kadar da ucmak ıstemıyorum sosyal medyada falan gunluk yogun kullanımda akıcılık yasatması yeterlı olur ve bu iPhone 13'unde fazlasıyla bunları yapabılecegını dusunuyorum.

3 senedir bende olan, sıfır olarak aldığım 12 Pro cihazım yaklaşık 4-5 ay önce ahize problemi ve yaklaşık 1 ay önce de anakart ve Face ID sorunu çıkarttı. Bunları yaptırdım ama gerçekten çok pahalı tuttu. Sizce 12 Pro'yu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa sıfır 13 mü almalıyım? Arasındaki fark olarak, deneyim açısından ne kadar bir değişiklik hissederim? Yani arasındaki teknik vesaire farkları söylerseniz çok iyi olur. Bütçem de kısıtlı, zaten 12 Pro'yu yaptırmaya çok para verdim. Bir de satıp üstüne ekleyeceğim; sizce 13 almak daha mantıklı mı, 12 Pro'dan sonra ne gibi farklar olur 13'te?
Apple zorunlu mu? Gereksiz hiç gerek yok.

Genıs acılı kamera yok mu 16e de?

Vallahi hocam o kadar oyun falan oynayıp da telefonu yorcagını sanmıyorum o kadar da ucmak ıstemıyorum sosyal medyada falan gunluk yogun kullanımda akıcılık yasatması yeterlı olur ve bu iPhone 13'unde fazlasıyla bunları yapabılecegını dusunuyorum.

Siz bilirsiniz tabii karar sizin.