İkinci el iPhone 12 Pro vs Sıfır iPhone 13

16e alabilecek paran varsa al, diğerlerinin işlemcisi eski kalıyor artık. Ayrıca yapay zeka ve yazılım desteği olarak daha önde.

Çok anlamsız olur 1 model Pro olanı satıp üst giriş seviyeye geçmek bence değmez.

Hocam ama olayı şöyle hıza edeyim telefon o kadar sorun çıkarttı ki ve de temiz bakıyorum her zaman her şeyi kendi kendine bozuluyor.
O kadar sorun çıkarttı ki neredeyse 2.el bir tane daha 12 Pro alırdım o paraya yani o yüzden elimden çıkartmak istiyorum daha sorun çıkartmadan.

Hocam vallahi oyunla çok nadir girerim girsem bile coc gibi basit oyunlar yani gidip PUBG oynamak için almıyorum telefonu gündelik akicilik ve kamera performansı sosyal medya için falan.

16e alabilecek paran varsa al, diğerlerinin işlemcisi eski kalıyor artık. Ayrıca yapay zeka ve yazılım desteği olarak daha önde.

16e almak mantıklı mı? Tek kameralı kamera performansı kötü müdür?

16e almak mantıklı mı? Tek kameralı kamera performansı kötü müdür?
Geniş açının olmaması bana göre eksi değil, işlemci ve bataryası çok daha iyi 13 ve 12 Pro'ya göre. Tek kameralı olsa bile 2 kamerayı aratmaz kısaca.

Bence idare edin 2 3 model yukarı olsaydı değerdi.

Geniş açının olmaması bana göre eksi değil, işlemci ve bataryası çok daha iyi 13 ve 12 Pro'ya göre. Tek kameralı olsa bile 2 kamerayı aratmaz kısaca.

Genıs acılı kamera yok mu 16e de?

Bence idare edin 2 3 model yukarı olsaydı değerdi.

Vallahi hocam o kadar oyun falan oynayıp da telefonu yorcagını sanmıyorum o kadar da ucmak ıstemıyorum sosyal medyada falan gunluk yogun kullanımda akıcılık yasatması yeterlı olur ve bu iPhone 13'unde fazlasıyla bunları yapabılecegını dusunuyorum.

Apple zorunlu mu? Gereksiz hiç gerek yok.

Siz bilirsiniz tabii karar sizin.

Genıs acılı kamera yok mu 16e de?
Dediğiniz modellerden tek eksiği o, hatırladığım kadarıyla başka bir eksisi yok. Artı olarak bataryası ve işlemcisi daha iyi. İşlemci 3 nesil önde, AI özellikleri de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…