Detaylar
Kim cevapladı?2. el işlemci alacağım sizce bu işlemcinin pinlerinde bir sorun var mı? Sanki bazı pinler yamuk gibi
Eki Görüntüle 143430
Eki Görüntüle 143431
Eki Görüntüle 143432
Pinler yamuk değil takıldığından dolayı pinler iz yapmış olabilir. Intel işlemcilerde pin yoktur. AM4 sokette pinler vardı AM5'te lga sokete geçildi.
Bu denli çiziklere sahip bir işlemciyi ben almazdım.
- Makaleler
- 3
İşlemcide pin yok, anakartında pinler var. Test et, baktın sorun yok gibi, al geç. İşlemciler kolay kolay bozulmuyorlar.
- Makaleler
- 17
Hocam bu işlemcide pin yok. Yani yamuk olamaz. Ama çok çizikli, bence test etmeden alma.
Param güvende ile alacağım o zaman çalışmazsa elimde kalmasın teşekkürler
Gelen işlemci bu. Anakartı da almıştım ama kargo geç getiricek gibi duruyor deneme imkanım yok iade şansım da 1 gün sonra bitiyor. İşlemci bu halde sizce çalışır mı ?Param güvende ile alacağım o zaman çalışmazsa elimde kalmasın teşekkürler
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Kamerayı uzaklaştırıp çekebilir misiniz odaklayarak? Bu arada baya hasarlı gözüküyor.Param güvende ile alacağım o zaman çalışmazsa elimde kalmasın teşekkürler
Gelen işlemci bu. Anakartı da almıştım ama kargo geç getiricek gibi duruyor deneme imkanım yok iade şansım da 1 gün sonra bitiyor. İşlemci bu halde sizce çalışır mı ?
Uzaktan normal gözüküyorKamerayı uzaklaştırıp çekebilir misiniz odaklayarak? Bu arada baya hasarlı gözüküyor.
Dosya Ekleri