Planlanmıyor İkinci el konularında düzenleme süresi olmamalı ve başlık düzenlenebilir olmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rhodes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 244
  • Etiketler Etiketler
    düzenleme
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
United Kingdom
İkinci el konularında da düzenleme süresi mevcut. Sonradan fiyat değişikliği, açıklama değişikliği için rapor yollamamız gerekiyor. Rapordan yanıt gelmesi de bazen çok sürebiliyor doğal olarak.

Bence İkinci el konularında düzenleme süresi olmamalı. İstediğimiz zaman düzenleyebiliyor olmalıyız. Bu da fiyat değişikliğini ve açıklama değişikliğini kolaylaştırır.

Başlık konusuna gelirsek, bazen başlıkta ürün fiyatı yer alıyor. Doğal olarak da fiyatı içerikten değiştirirsek başlık eski kalıyor. Düzenleme süresi önerisi uygulanırsa başlık önerisinin de uygulanmasi gerektiğini doğru buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım, hocam?
“500 TL’ye Fare” konusu birden “Acilen, acilce, çok acilimsi ve kan kaybından öldürecek acillikte satılık kelepir fare” olabiliyor. Yetkililer düzenliyor.

Bu olacaksa raporla düzelttirmekten farkı yok.
Raporla renkli mesaj yapmak, resim eklemek ve başlık koymak çok zor. Doğru düzgün resim bile eklenmiyor. Başlık koymaya da yetkililerin alerjisi var. “5000 TL’ye Monitör” konusu birden “5000 TL’ye monitör” oluyor her ikisi de doğru olsa bile. Elle düzenlemek, rapor etmekten çok daha kolay. Yetkililer de sadece tek tuşa basacak.

Anladım. Üyeler raporlayabilir bu tarz şeyleri hocam, yetkililer işlem uygulayacaktır.
Gecenin köründe olabilir. “500 TL’ye Fare” konusu birden “Bundan Memnun Olmayan Herkese Özel Canavar Dildo” konusuna dönebilir ve herkes etiketlenebilir. İlginç ilginç de resimler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…