Kostes

Uzman
Sarı siteden ikinci el 2023 model TK 03 buldum ama motor düşmüş, düştüğü için grenajlarda sorun var. Benzin kısmının olduğu yerde belli olacak bir çizik var. Ayrıyeten sahibi böyle bir açıklama yazmış "motosiklet sol tarafa düşmüştür. Grenajları mevcuttur düştüğü için dişleri kırıldı. Herhangi bir araba kazasına karışmamıştır. Kumlu yolda düşüldü. Sol gidonunda yamulma vardır. Ayaklık Vites ve ayaklıkları değişecektir. Km 4673. 125 CC çevrilmiştir" fıyatı ise 21K. Büyük ihtimalle pazarlık da olur, motordan anlamadığım için alınır mı? Alınmaz mı emin olamadım isterseniz de linki paylaşabilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (56).webp
    Ekran Görüntüsü (56).webp
    1,8 MB · Görüntüleme: 78
  • Ekran Görüntüsü (57).webp
    Ekran Görüntüsü (57).webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 77
  • Ekran Görüntüsü (58).webp
    Ekran Görüntüsü (58).webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 69
  • Ekran Görüntüsü (59).webp
    Ekran Görüntüsü (59).webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 67
  • Ekran Görüntüsü (60).webp
    Ekran Görüntüsü (60).webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı siteden ikinci el 2023 model TK 03 buldum ama motor düşmüş, düştüğü için grenajlarda sorun var. Benzin kısmının olduğu yerde belli olacak bir çizik var. Ayrıyeten sahibi böyle bir açıklama yazmış "motosiklet sol tarafa düşmüştür. Grenajları mevcuttur düştüğü için dişleri kırıldı. Herhangi bir araba kazasına karışmamıştır. Kumlu yolda düşüldü. Sol gidonunda yamulma vardır. Ayaklık Vites ve ayaklıkları değişecektir. Km 4673. 125 CC çevrilmiştir" fıyatı ise 21K. Büyük ihtimalle pazarlık da olur, motordan anlamadığım için alınır mı? Alınmaz mı emin olamadım isterseniz de linki paylaşabilirim.
Sadece 1 hafta Kuba bayii'sinde calistim. 1 tane sorunsuz motor yok ve bunlar 0 hocam. 2. el'de degil. Bir tane 0 TK03 2 kere servise gitti mars almiyor motor. Bence sakin cin'e bulasmayin 1-2 istisna disinda.

Sadece 1 hafta Küba Bayii'sinde calistim. 1 tane sorunsuz motor yok ve bunlar 0 hocam. 2. El'de degil. Bir tane 0 TK03 2 kere servise gitti mars almiyor motor. Bence sakin Cin'e bulasmayin 1-2 istisna disinda.

Maalesef bütçe buna imkan kılıyor ancak büyük ihtimalle motor alma işini rafa kaldıracağım, yine de sağ olun.

Sarı siteden ikinci el 2023 model tk 03 buldum ama motor düşmüş, düştüğü için grenajlarda sorun var. Benzin kısmının olduğu yerde belli olacak bir çizik var. Ayrıyeten sahibi böyle bir açıklama yazmış "motosiklet sol tarafa düşmüştür. Grenajları mevcuttur düştüğü için dişleri kırıldı. Herhangi bir araba kazasına karışmamıştır. Kumlu yolda düşüldü. Sol gidonunda yamulma vardır. Ayaklık vites ve ayaklıkları değişecektir. Km 4673. 125 CC çevrilmiştir" fıyatı ise 21k. Büyük ihtimalle pazarlık da olur, motordan anlamadığım için alınır mı? Alınmaz mı emin olamadım isterseniz de linki paylaşabilirim.

@ULACAN bakabilir misiniz?

Ben alırım şahsen ucuz geldi bana biraz eliniz anahtar tutuyorsa ufak tefek problemler çıkarır ama kendiniz düzeltirsiniz bence fiyatı iyi. Gidipte motor yemez şanzıman dağıtmaz.

RKS R250 ve Küba easy Pro kullanan biri olarak servislerinin ne kadar iğrenç ve rezil olduğunu anlatamam ki iki motorum da 0'dı R250 konjektör arızası verdi 3 ay parça bulamadık easy Pro da her gün bozuluyordu.