İkinci el kulaklık alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balerion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 342
  • Etiketler Etiketler
    kulaklık

balerion

Uzman
Dolap’ta bir iki model buldum, ikisi de az kullanılmış olduğunu söylüyor. Biri 3 ay, diğeri 1 ay kullanılmış.
HS80’in garantisi de devam ediyormuş.
Sizce alınır mı?

Diğer model Razer BlackShark Pro.

Bu ekonomide neden alınmasın. Referans tip ve üst düzey kulaklıkların çoğu ikinci el parazında alınıp satılıyor. Kulak içi olsa anlarım ama kulak üstü kanatmaz.

Alınır silikon değiştirip kullanılır.

Alınır hocam, kulak dışıysa alınır tabii. Hatta isterseniz pedlerini, kablosunu hatta kafaya takılan kısmını bile değiştirebilirsiniz. Böylece sıfır gibi, modlanmış kulaklık elde edebilirsiniz.

Ben dün 350 tl ye artics 5 aldım, kırığı var mış bide pedleri yok. Hayata döndürmeye çalışacağım olursa 500-600 tl ye çözmüş olacağım. Eğer onu almasam o bütçe ile pazar kulaklıklığı alabilirdim anca. Gelirse bir rehber içerik yazmayı düşünüyorum.

Sizin gibi ust model cihaz tercih edilecekse ve temiz kullanilmissa bence alinir(sadece elektronik aksam degil genel temizlik anlaminda da).

Hangisini alayım peki ikisi de iyi gibi Razer olan 2021 modeli garanti devam ediyormus
HS80 ise 1 aylık ürünümüş ben normalde sıfır Cloud 3 düşünmüştüm ama bilemedim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…