Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Eğer ederinden bahsediyorsak normal siyah fat kasaların maksimum ederi 750-1000tl, ama burası Türkiye. Muhtemelen 2-2.5 civarına temiz bir cihaz bulursunuz, dukkandan veya ticaretini yapan biri yerine kullanıcıdan alırsanız daha düzgün cihazları daha ucuza alabilirsiniz.Dostlar selam, PS2 fat kasanın görünüşü oldum olası hoşuma gidiyor. Odamdaki rafıma koyup sergilemek istiyorum ama aynı zamanda çalışır bir durumda olursa da daha güzel olur, sizce en fazla ne kadar verilmeli?
Zerolite
Yetkin
Eğer ederinden bahsediyorsak normal siyah fat kasaların maksimum ederi 750-1000TL ama burası Türkiye. Muhtemelen 2-2.5 civarına temiz bir cihaz bulursunuz, dukkandan veya ticaretini yapan biri yerine kullanıcıdan alırsanız daha düzgün cihazları daha ucuza alabilirsiniz.
Kullanıcılarla konuşuyorum 700'e çalışan diye koymuşlar, soruyorum çalıyor mu diye kablosu yok deneyemiyorum diyor nereden biliyor çalıştığını anlamadım yani.
dewberry
Üstün
Bilmiyor veya 20 sene önce çalışıyordu.Kullanıcılarla konuşuyorum 700'e çalışan diye koymuşlar, soruyorum çalıyor mu diye kablosu yok deneyemiyorum diyor nereden biliyor çalıştığını anlamadım yani.
Yeni konular
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-
-
-
-